Turizmde hedef: İç potansiyel

Turizmde hedef: İç potansiyel

ATİD Başkanı Birol Akman, iç turizm potansiyelini harekete geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

ATİD Başkanı Birol Akman, iç turizm potansiyelini harekete geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

B2B görüşmelerin yapıldığı ve fikirlerin üretildiği toplantıyla, Anadolu ve Ankara turizmine katkı sağlanma amaçlandı.

Bu toplantılarla işbirliklerini geliştirmek istediklerini kaydeden ATİD Başkanı Birol Akman, iç turizm potansiyelini harekete geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 


Konya Dedeman Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, ATİD Başkanı Birol Akman, TÜRSAB Konya Yöre Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri, ATİD üyesi Konya ve Ankara otelleri ile Konya acenteleri katıldı. Anadolu’nun turizmine katkı sağlamak adına bir araya geldiklerini belirten ATİD Başkanı Akman, Ankara ve Konya arasındaki turizme yönelik ilişkilerin gelişmesi adına toplantının önemli olduğunu söyledi.

Konya acenteleri ile Ankara otelcileri arasındaki iletişimi güçlendirmeyi istediklerini belirten Akman, toplantıda Konyalı acentelerin Ankara’ya hafta sonu konaklamalı turlar düzenlemesine olanak sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ve Ankara’ya yönelik paket turlarları tanıttıklarını kaydetti.  


Anadolu ve Ankara turizmine katkı sağlamak hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Akman, “İç turizm potansiyelini harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. İç pazar turizmini 12 aya yayarak, hem turizme hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
Acente ve otel temsilcilerini B2B görüşmeler yaptığı ve beyin fırtınası gerçekleştirdiği toplantının ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.