Türkiye Gençlik Vakfı'na övgüler

Türkiye Gençlik Vakfı'na övgüler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gençliğimizi yarınlara hazırlamak konusunda önemli projelere imza atan Türkiye Gençlik Vakfı'na övgüler dizerek, "TÜGVA Hepimizin yüz akı" dedi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Keçiören İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen sohbet programına katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan programda Türkiye ve dünya siyasetiyle ilgili birçok konu tartışıldı. Saral, TÜGVA'ya övgüler dizdi.

dsc_0332-001.jpg

YÜZ AKI OLDULAR

Saral, "TÜGVA hepimizin yüz akı. Böyle İslami ruhu yaşayan-yaşatan derneklerimiz vakıflarımız var. Gençlik merkezlerimiz var. Gelecekle alakalı biz bugünü görüyoruz; ama yarınlara sizler ile çok daha sağlam, çok daha azimli gelecek projeksiyonuyla birlikte gitmeye kararlıyız. Biz bunun altlığını hazırlamaya   çalışıyoruz. İnşallah gelecek çok daha iyi çok daha güzel olacak" dedi.  

ESKİ TÜRKİYE OLMASINI İSTİYORLAR

Dünyada kaos isteyen küresel güçlerin Türkiye'yi devre dışı bırakmak için var güçleriyle işbirliği içerisinde çalıştıklarını da söyleyen Saral,  "Onlar için şu anki engel Türkiye. Onlara ram olabilecek eski, yitik ve bitik Türkiye olabilmesi için canla başla uğraşıyorlar. Milli ve yerli olmayacak tarihteki konumu olmayacak bir Türkiye onların en çok arzu ettiği bir Türkiye'dir" diyerek küresel güçlerin asla başarılı olamayacaklarının altını çizdi.  

TÜRKİYE DÜNYAYA ADALET DAĞITACAK 

aaaaaaaaaaaaaa.jpg

Günümüzde Batılıların hüküm sürdüğü, hakkı ezmeye ve yok etmeye çalıştığı bir dünyada yaşadığımızı kaydeden Saral, Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde  küllerinden doğarak  dünyaya yeniden hak hukuk dağıtacağını ve  yeniden kadim medeniyeti ihya ederek dünyaya nizam getireceğini söyledi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.