Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

Güllü, Büyükşehir Belediyesi ile “Acil Yardım İş Birliği” protokolü imzalamak istediklerini söyledi.

Örnek protokolü inceleyen Başkan Yavaş, özellikle son zamanlarda şiddet mağduru kadınların arttığına dikkat çekerek, şiddetin önlenmesi, toplumun bilinçlendirilmesi için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ankara’da kadın dostu şehir olma yönünde yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Yavaş’a teşekkür eden Canan Güllü, aynı zamanda şiddet hattının Başkent genelinde tanıtılması ve farkındalık yaratılması amacıyla Metro, EGO otobüsleri ve kent genelinde bulunan led ekranlarda yayınlaması yönünde de destek istedi.

ery_4432.jpg
 
BAŞKAN YAVAŞ: “KADINLARIN YANINDAYIZ”

Kadınların toplumda hak ettikleri değer ve konuma gelmesi için çaba harcadıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. Her gün televizyonu açtığımız zaman gördüğümüz cinayet haberleri bizi derinden üzüyor. Şiddetin karşısındayız, her zaman kadınlarımızın yanındayız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.