Ürküten ATIL BİNA

Ürküten ATIL BİNA

Anafartalar Caddesi üzerinde sıvası dökülen 3 katlı atıl bina çevreye tehlike saçıyor. Caddeden geçen vatandaşlar tepeden inen sıva parçaları karşısında korku dolu anlar yaşıyor.

Anafartalar Caddesi’nin Uçanlar Sokak ile kesiştiği noktada bulunan boş bir bina çevreye tehlike saçıyor. Binanın kabarmış olan sıvaları önündeki kaldırıma dökülüyor. 3 katlı binadan dökülen sıvalar insanları can güvenliğini tehdit ediyor. Vatandaşın geçişi sırasında da dökülen sıva parçaları korku dolu anlar yaşatıyor. Çevredekilerin tepki gösterdiği tehlike saçan bina özel bir şahsa ait ve terk edilmiş vaziyette bulunuyor. Atıl bina çevresindeki esnaflar gerekli mercilere defalarca şikayette bulunmalarına rağmen herhangi bir önlem alınmadığını söylediler. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar büyük bir kaza yaşanmadığı için kendilerini şanslı hissediyorlar. 

 VATANDAŞ TEPKİLİ
Atıl bir binadan dökülen sıva parçaları vatandaşın can güvenliğini tehdit ediyor. Anafartalar Caddesi üzerinde kaldırımda ilerleyen durumdan habersiz vatandaşlar üzerlerine düşen sıva parçaları karşısında etrafa kaçışıyor. Caddenin Uçanlar Sokak ile kesiştiği noktada kaldırım üzeri binadan dökülen sıva parçalarıyla dolu. Bunu gören insanlar binadan uzaklaşarak kendini korumaya çalışıyor. Başkent’in en yoğun ziyaret edilen caddelerinden bir tanesi olan Anafartalar’da bulunan boş binanın çevreye oluşturduğu tehdit insanları tedirgin ediyor. Çocuğuyla alışverişe çıkan vatandaşlar üzerlerine dökülen sıva parçaları karşısında korku dolun anlar yaşıyor. Çareyi binadan uzaklaşarak yürümekte bulan insanlar duruma tepki gösteriyor. 

ÖNLEM ALINMIYOR
Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan ve çevresine büyük tehdit oluşturan binanın yanındaki dükkanlar da durumdan şikayetçi olduğunu belirtiyor. Özel bir şahsa ait olduğu bilinen 3 katlı bina yıllardır boşta duruyor. Uzun süre kullanılmadığı için bakımsız kalan binanın sıvaları kabarmış durumda bulunuyor. Kabaran sıvalar binanın önündeki kaldırıma dökülüyor. Buranın işlek bir cadde olması durumun ciddiyetini artırıyor ve insanlar için tehlike oluşturuyor. Çevredeki esnaflar bu durumu mal sahibine ilettiklerini ancak kendisinin duyarsız kaldığını söylüyorlar. Bunun üzerine polis ve zabıta ekiplerine durumu ileten esnaflar henüz bir gelişme olmadığı gerekçesiyle rahatsızlıklarını dile getiriyor.

 HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.