Usta genç bir arada

Usta genç bir arada

“Gençler ve Edebiyat” temasıyla gerçekleşecek olan Kurultay’da keşfedilmeyi bekleyen genç yazarlar kendilerini ifade etme imkânı bulacak. Başvurular TYB’nin internet sitesi üzerinden yapılacak.

Genç yazarlar Yalova’da buluşuyor. Türkiye Yazarlar Birliği (TYB)’nin birincisini Kızılcahamam’da düzenlediği 2.Genç Yazarlar Kurultayı bu yıl Yalova’da toplanıyor. “Gençler ve Edebiyat” temasıyla gerçekleşsek olan Kurultay’da keşfedilmeyi bekleyen genç yazarlar kendilerini ifade etme imkânı bulacak. Başvurular TYB’nin internet sitesi üzerinden yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

1-(2).jpg

2. Genç Yazarlar Kurultay’ına başvuruda yaş sınırı 30 olacak. Onun da dışında aranan koşullardan biri de edebiyatın herhangi bir türünde veya diğer düşünce alanlarında kitabı yayımlanan kişiler başvuru yapabilecek. Ayrıca internet mecrasında ve çeşitli basılı-süreli yayınlarda yazısı yayımlanan kişilerde Kurultay’a başvuru yapabiliyor. 

USTALARDAN İSTİFADE EDİLECEK 

TYB’nin internet sitesinde yer alan duyuruda genç yazarların ustalarla kavuşacağına ve ülkemizin farklı noktalarından gelen kendileri gibi genç yazarlarla kaynaşacağına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:
“Bu kurultayda genç yazarlarımız kendilerini ifade edebilecek ve yazdıklarını yayınlama imkânı bulabilecekler. Kurultaya katılan genç yazarlar aynı zamanda kendileri gibi güzel ülkemizin farklı yerlerinden gelen diğer genç yazarlarla tanışma fırsatını elde edebilecekler. Aynı zamanda bu kurultayda genç yazarlar usta yazarlarla bir arada bulunmanın ve farklı konularda kendilerinden istifade etmenin ortam ve imkânını da bulabilecekler.”

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.