Veysel Tiryaki: 'Herkesi memnun edeceğiz'

Veysel Tiryaki: 'Herkesi memnun edeceğiz'

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin seçim maratonu hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin seçim maratonu hız kesmeden devam ediyor. Güne Şentepe son durakta dolmuş esnafını ziyaret ile başlayan Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ardından Beştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Karşıyaka İş Merkezi’nde Yenimahallelilere seslenen Veysel Tiryaki, Gazi Mahallesi esnafını ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Yenimahalle’de yaşayan Balalılar ile bir araya geldi. 

VEYSEL TİRYAKİ’YE BİR DESTEK DE ARNAVUTLUK VE KOSOVA’DAN GELDİ

Yenimahalle’de gün boyunca toplantılar düzenleyen, esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşlar ile buluşan Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’ye bir destek de Arnavutluk ve Kosova’dan geldi. Veysel Tiryaki’yi Beşevler sakinleri ile buluşurken ziyaret eden Arnavutluk Eski Büyükelçisi Genci Mucaj ve Kosova Büyükelçisi Avni Sipahu, Hamamarkası’nda açılan Arnavut Kültür Merkezi için teşekkürlerini ileterek, seçim çalışmaları sırasında Veysel Tiryaki’ye başarılar dilediler. 

KARŞIYAKA’DA DÜZENLENEN MİTİNGDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ 

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Karşıyaka İş Merkezi önünde düzenlenen mitingde Yenimahalleli vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören mitingde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Tiryaki, “Yenimahalle’de rotamızı çizdik ve ilçenin ihtiyaçlarına göre 232 vizyon projemizi belirledik. Yenimahalle’yi marka ilçe yapacak tecrübeye sahibiz. 15 yıllık tecrübemizi, yüreğimizdeki hizmet sevdasını da yanımıza alıp Yenimahalle’de yepyeni hikayeler yazmak için yola çıktık. Yenimahalle’yi 21. Yüzyılın belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız. Bize oy veren, vermeyen herkesin bu bizim belediyemiz diyeceği bir belediyecilik anlayışı oluşturacağız. Yenimahalle’de herkesi memnun edecek projeler ile geliyoruz” diye konuştu. 

“YENİMAHALLE’DE KOCAMAN BİR AİLE OLACAĞIZ”

1 Ocak itibariyle Yenimahalle’de seçim çalışmalarına yoğun bir mesaiyle devam eden Veysel Tiryaki, Yenimahalleli vatandaşlarla çok güzel bir diyalog kurduklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Adaylığımız açıklandığı günden beri Yenimahalle’de yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyoruz. Kısa bir sürede güzel bir muhabbet kurduk. Yenimahalle’de kocaman bir aile olacağımıza dair inancım her geçen gün daha da arttı.  Heyecanımız da coşkumuz da artarak devam ediyor. Buna gönülden inanıyorum ki 31 Mart’tan sonra Yenimahalle’de çok şey değişecek. Eğer Allah nasip ederse Yenimahalle’de çok güzel işlere imza atacağız. Planladığımız 232 vizyon proje ile Yenimahalle’nin çehresi değişecek, büyük bir değişime imza atacağız. Bunu vatandaşlarımızla el birliği içerisinde gerçekleştireceğiz. Yenimahalle için hayallerimiz de hedeflerimiz de çok büyük.” 

TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz, MHP İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz ve Ankara milletvekilleri çeşitli programlarda Veysel Tiryaki’ye eşlik ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.