Veysel Tiryaki kimdir? Siyasi kariyeri

Veysel Tiryaki kimdir? Siyasi kariyeri

Adı Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığında geçen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kimdir? Başarılı siyaset adamı Veysel Tiryaki nerelidir ve kaç yaşındadır? Siyasi hayatı ve biyografisi

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine geçmesi beklenen Veysel Tiryaki'nin biyografisi büyük merak konusu oldu. AK Parti'de en çok çalışan Belediye Başkanları arasında yer alan ve Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki kimdir? Veysel Tiryaki kaç yaşındadır? İşte son günllerin en popüler isimleri arasında yer alan Tiryaki'nin hayat hikayesi

VEYSEL TİRKAYİ KİMDİR?

Dr. Veysel Tiryaki, 1965 yılında Bolu’nun Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer Köyü’nde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde, ortaokul ve liseyi Bolu’da tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazandı ve mezun oldu.

Saadet Tiryaki ile evli olan Veysel Tiryaki, üç çocuğu var ve iyi derecede İngilizce biliyor.

veysel-tiryaki-kac-yasinda.jpg

29 Mart 2004 yılında hiç kimse kendisini tanımaz iken Altındağ’ın kaderini değiştirmeye talip oldu. Veysel Tiryaki Zorlu bir seçim sürecinin ardından büyük bir oy oranı ile Altındağ’a belediye başkanı seçildi. 

2009 yılında Altındağ halkının desteği ile bir kez daha belediye başkanı oldu. 30 Mart 2014 seçimlerinden de zaferle çıktı. Üçüncü kez belediye başkanı seçildi. %64 oy alarak önemli bir rekora imza attı. 

İlk günden beri Altındağ’da oturuyor. 2004 yılından beri Altındağ’ın geleceği için, çocuklar için çalışıyor. İlk iki yıl Altındağ Belediyesi’ni kurumsal bir yapıya oturtmak için çalıştı. Uyguladığı “Değişim Yönetimi” modeli ile Altındağ Belediyesi’ni sadece Ankara’da değil, tüm Türkiye’de takip edilir bir duruma getirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.