Veysel Tiryaki Yenimahalle'de bahara 'merhaba' dedi

Veysel Tiryaki Yenimahalle'de bahara 'merhaba' dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle’de umuda pedal çevirdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle’de umuda pedal çevirdi. Batıkent’te Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ve Batıkentliler ile bisiklet sürerek bahara “merhaba” diyen Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de bisiklet yolları inşa edeceklerinin müjdesini verdi. 

Veysel Tiryaki, “Yenimahalle’de anlamlı bir etkinliğe imza attık. Yenimahalle’de bisiklet parkurları için önemli yatırımlar yapacağız. Paylaşımlı Bisiklet Sistemi’ni Yenimahalle’de uygulayacağız. Yenimahalle’ye 30 bin metrekare büyüklüğünde tüm vatandaşlarımızın kolayca faydalanabildiği bir bisiklet parkı kazandıracağız. Bisiklet parkı sayesinde tüm vatandaşlarımız spor yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçirebilecekler. Planladığımız bu parkın içerisinde; çocuk ve yetişkin bisiklet parkuru, bisiklet parkları, çocuk oyun alanı, dinlenme ve oturma alanları, kafe ve paylaşımlı bisiklet kiralama noktaları olacak” diye konuştu.

“YENİMAHALLE’Yİ YEŞİL ALANLAR, SPOR TESİSLERİ İLE DONATACAĞIZ”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Batıkent’te anlamlı bir etkinliğe imza attı. Batıkent Metro Durağında, Yenimahalleliler ile buluşan Veysel Tiryaki, Meydan AVM’ye kadar bisiklet sürdü. Yenimahalle’yi yeşil alanlar, spor tesisleri ile donatacaklarını dile getiren Veysel Tiryaki şu açıklamayı yaptı:

“Açtığımız spor tesisleri ile hem kulüplerimize destek verirken hem de tüm vatandaşlarımızı günlük hayatlarında sporla buluşturduk. Desteklerimiz ve spor alanında çalışmalarımız her zaman devam edecek. Yenimahalle’de de spor alanında sayısız yatırım gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızı, çocuklarımızı farklı spor dallarıyla tanıştıracak yatırımlara imza atacağız. 

BİSİKLET YOLLARI İLE BİSİKLETİ KULLANIMI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Yenimahalle’de vatandaşlarımız ile bisiklet sürme etkinliği düzenledik. Yenimahalle’de hep birlikte çok daha güzel günler göreceğiz. Umuda, güzel günlere pedal çevirdik. Göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın güvenle kullandığı bisiklet yolları inşa edeceğiz. Temalı parklarımızda rahatla kullanabileceğiniz bisiklet parkurları olacak. Yenimahalle’de spor alanındaki faaliyetleri, etkinlikleri tüm vatandaşlarımız rahatlıkla yapabilecek. Yapacağımız bisiklet yolları ile bisikleti kullanımı artırmayı hedefliyoruz.”

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU’NDAN VEYSEL TİRYAKİ’YE ÖDÜL

Veysel Tiryaki, 15 yıllık belediye başkanlığı sürecinde spor alanında gerçekleştirdiği yatırımlar ile amatör kulüplere verdiği destekten dolayı Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu tarafından da ödüle layık görüldü. Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu tarafından verilen ödüle ilişkin Kandazoğlu, “Veysel Tiryaki, Altındağ’da faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerine destek verdi. Amatör kulüplerin ücretsiz kullanımı için stat ve spor tesisi yaptı. Uzun zamandır kendisine çocuklara, gençlere ve Türkiye’nin geleceğine yaptığı katkıdan dolayı plaket vermek istiyorduk. Ankara’da amatör sporlara verdiği destek için Federasyonumuz adına teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.