Yağmur Aşık kimdir? Yaşar İpek’le tekne tatiline mi çıktı?

Yağmur Aşık kimdir? Yaşar İpek’le tekne tatiline mi çıktı?

Eski futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık Sarnıç ile Seren Serengil’in eski eşi türkücü Yaşar İpek’in yasak aşk yaşadıkları, bir teknede görüntülendikleri ileri sürüldü.

Eski futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık Sarnıç ile Seren Serengil’in eski eşi türkücü Yaşar İpek’in yasak aşk yaşadıkları, bir teknede görüntülendikleri ileri sürüldü.  

Ülkemizdeki meşhur topçu ve popçuların toplum ahlakına ters ilişkilerinin ardı arkası kesilmiyor. 

Şimdi de eski futbolcu Emre Aşık ve eşi ile türkücüler Seren Serengil ile eşi Yaşar İpek sarmalında yaşananlara ilişkin iddialar pes dedirtiyor.  

Magazin basınında çarşaf çarşaf fotoğraflar eşliğinde yayınlanan iddialara göre, eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık, sanatçı Seren Serengil'le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek'le yasak aşk yaşıyor. 

Sinema oyuncusu Öztürk Serengil’in kızı olan Seren Serengil'in "Bebeğimi düşürmeme sebep oldu" diyerek boşanma davası açtığı türkücü Yaşar İpek'in,  Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık Sarnıç'la aynı teknede görüntülendiği iddia ediliyor.

Bir tv kanalında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında ortaya atılan iddiaya göre, Yağmur Aşık (Sarnıç) ve Yaşar İpek beraber tekne tatiline çıktı. İkilinin beraber tatile çıkmasını da sosyal medya paylaşımları ele verdi.

Yaşar İpek’le tekne tatili  ile gündemde olan Yağmur Aşık kimdir?

Meşhur popçu ve topçuların yaşamlarına ilişkin bu tür haberler, iddialar artık sıradanlaşırken, Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık ülke gündemini farklı bir tartışma konusuyla da uzun süre meşgul etmişti.

emre-sonson.jpg

VE FETÖ İDDİASI

Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık’ın terör örgütü FETÖ’ye üye olduğunu iddia ederek, polis merkezine ihbarda bulunmuştu.

3 Haziran 2012'de Fransa'da evlenen Aşık çifti evliliğini sonlandırmak istemiş, 12 Kasım günü İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, geçen aylarda anlaşmalı boşanma kararından vazgeçip nafaka talep ettiği yeni bir dava açmıştı. 

popcu-sonson.jpg

Bülent Ersoy, her kaş teli için Ayetel Kürsi okudu

Süslüman gelin adayı Hanife başını açtı 

Kazandığım tüm parayı afiyetle yedim

 

Gazeteilksayfa.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.