Yaşar Bahçeci'den ilginç savunma

Yaşar Bahçeci'den ilginç savunma

Fuar açılışında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’den son dönemde yaşanan trafik sorunu ile ilgili , ”Trafik sorunu olmayan şehir var mı ? ” açıklamasında bulundu.

Pazar Yeri için pazarcılarla servisler için dolmuşçularla istişare yaptıklarını ve alt yapı sonrası gerekli düzenlemelerin de yapılacağını söylediği açıklamasında Bahçeci, ” Otobüs sistemini kuruyoruz. Bu ay sonu devreye girecek sistem öncesi dolmuşçularla sayısız toplantı yaptık. Hiç vazgeçmedik. Hakkımızda ileri geri konuşanlarda oldu. Konuşmaların hepsini bir tarafa bıraktık.”dedi.

TRAFİK SORUNU OLMAYAN BİR ŞEHİR VAR MI ?

20180719_201134-custom.jpg

Yaşar Bahçeci konuşmasının devamında “Alt yapı çalışmaları bitti yollar yapıldı. Doğru bir şekilde de ulaşımını sağlamamız lazım. Trafik problemi olmayan bir şehir var mı? Bizler alt yapı çalışmalarına başlamadan önce Kırşehir’de trafik problemi yok muydu?Yazın 300 bin nüfus oluyor şehirde, yurt dışından gelenler yurt içinden gelenler…Şimdi  ne iş yapılırsa yapılsın bir algı da oluşturulmaya çalışılıyor. ‘Yollar daraldı’algısı oluşturulmak isteniyor. Uluslar arası standart tek şerit 3.5 metre iki şerit ise 7 metre Kırşehir’de bir standart var mıydı Allah aşkına, bir yerde 6, bir yerde 7 bir yerde ise 10 metre standart yoktu. Bizler bunların hepsini bir standart haline getirdik. Vali ve Emniyet Müdürü ile bir toplantı yapacağız. Nerelere park yapılacağı nerelere park yapılmayacağı belirlenecek. ” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.