Yazıcıoğlu Doğum Gününde Anıldı

Yazıcıoğlu Doğum Gününde Anıldı

BBP Kadın Kolları doğum günü dolayısıyla merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı. Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Ülker, “Başkanımızın hayatı idealleri ve uğruna verdiği mücadele ile geçmiştir” dedi. 

Muhsin Yazıcıoğlu doğum gününde Büyük Birlik Partisi(BBP) Kadın Kolları tarafından hazırlanan ‘Mekke’nin Fethi ve Muhsin Yazıcıoğlu’ programında anıldı. Alperen Ocakları Genel Merkezinde 30 Aralık günü yapılan programda Kuran ı Kerim tilaveti ve BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır ve Ankara İl Başkanı Zekiye Ülker konuşma yaparken program dualarla son buldu. Her iki Başkan da Merhum Yazıcıoğlu’nun Mekke’ye olan sevgisinden ve çalışmalarında gönüllerin fethi için çaba sarf ettiklerinden bahsetti. 

GÖNÜLLERİ FETHETMELİYİZ 

dsc_0253.jpg

Konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatına ve Mekke’nin fethine değinen BBP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Ülker, “Hayatını idealleri uğruna verdiği mücadele ile geçen şehit liderimiz Muhsin Başkan 1954 yılında Sivas’ta doğdu. Genç ülkücüler teşkilatında aktif görev alan başkanımız 1981’de tutuklanarak 5 buçuk yıl hücrede yattı. 1987 tahliye olduktan sonra davasına nerede kalmıştık diyerek devam etti ve 6 Aralık 1992’de BBP’yi kurdu” şeklinde konuştu. 

MEKKE FETİHLERİNDE ANASIDIR
Mekke’nin fethi konusunda ise Ülker, “Mekke sadece şehirlerin anası değil fetihlerin de anasıdır. Bu fetih kendisinden sonra gelecek fetihlerde doğurmuştur. Kudüs’ün Endülüs’ün Anadolu’nun hatta İstanbul’un fethi bu şuurla ve heyecanla gerçekleşmiştir. Fetih, yürekleri ve gönülleri tevhide açmaktır. Fetih, küfrü ve karanlığı İslam’ın aydınlığı ile açmaktır. Davranışlarımızın gönül fetihlerine vesile olması duası ile yeni yılın huzur ve barış getirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum” ifadelerine yer verdi.

muhsin-yazicioglu-nun-hayati-film-oluyor-9419840_4845_o.jpg

VEFA VE SADAKAT HAREKETİYİZ

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır’da programın maiyetine yönelik şunları söyledi:

“Arkadaşlar biz bir vefa, bir sadakat hareketiyiz. Sadakatimiz davamızadır. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisine selam olsun. Mekke’nin fatihlerine, Horosan Erenlerine, Mustafa Kemal’e, Muhsinlere, Muhsin’i duruşlulara selam olsun. İslam için çekilmiş bir sıkıntının boşa gitmediğini ve rabbimizin bunun karşılığında Mekke’nin fethini müyesser kıldığı gerçeği kılavuzumuz olsun. Her yeni günü ve yılı doğan bir ümit gibi anaların ağlamadığı şehirlerin gelmediği nice gönül fetihlerine vesile kılmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.