Yeni yönetim belli oldu

Yeni yönetim belli oldu

Etimesgut Kent Konseyi'nin 1. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Konseyin yeni yönetimi belirlendi. Etimesgut Kent Konseyi Başkanlığı'na, Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat seçildi.

Kent Konseyi Konferans Salonu'nda yapılan genel kurula, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Halil Şahingöz, kent konseyi meclis başkanları, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve konsey üyeleri katıldı. İhtisas ve çalışma gruplarının raporlarının oylanarak ibra edildiği genel kurulda, Konsey'in yeni yönetim kurulu seçimi de yapıldı.

BİRLİK MESAJLARI
Yapılan oylama sonucu konseyin yeni başkanı ve yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Başkan Demirel, eski ve yeni yönetimi kürsüye davet ederek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyelerine de başarılar diliyorum" dedi.

DAİMA İLERİDE OLACAĞIZ
Başkan Demirel, konuşmasında, Etimesgut'un nüfus yapısını ve belediye hizmetlerini ile ilçenin gelişim sürecini anlattı. "Hizmette daima ileride olacağız, asla geri kalmayacağız" diyen Demirel, belediye olarak, Etimesgut'un yaşam kalitesini artıran birçok hizmet gerçekleştirdiklerini söyledi.

AÇILIŞA HAZIRLANIYORUZ
Başkan Demirel, tesis, park ve yeşil alanlardan oluşan yeni yatırımları toplu açılış töreniyle Etimesgut halkının hizmetine sunmak için çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle, 12 Mayıs Cumartesi günü toplu açılış programı gerçekleştireceğiz. Toplu açılışımız kapsamında çok önem verdiğimiz, Türkiye'ye örnek olacak engelsiz yaşam merkezimizi hizmete sunacağız. Bu merkezimiz her yönüyle Türkiye'ye örnek bir tesis olacaktır. İçerisinde kreş, havuz, spor salonu, kent kütüphanesi ve etiSEM alanlarının yer aldığı Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'mizi tamamladık. Onun da açılışını yapacağız. Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezimizi bitirmek üzereyiz. Merkezimizde kapalı yüzme havuzu ve spor merkezi, sağlık ve eğitim birimleri ile emekli dinlenme evi ve kreş yer alıyor. Bu merkez de aynı tarihte hizmete girecek. Açacağımız tesisler arasında  Eryaman'a yaptığımız Atatürk Meydanı da yer alacak. Ahi Elvan, Ahi Mesut ve AhiEmir Yaman hazretlerinin mezarlarını tespit ettik. Ahi Elvan Cami ve Türbesini, Ahi Mesut Anıt Mezar ve türbesi inşaatlarını tamamladık. Ahi Emiryaman türbesini yaptık; camisinin inşasına bu yıl içinde başlıyoruz".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.