Yenilenme talebi

Yenilenme talebi

Kızılay-Batıkent metro hattının sık sık arızalanması nedeniyle metroların yenilenmesini talep eden vatandaşlar, internet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Son günlerde sık sık arızalanmasıyla gündeme gelen Kızılay-Batıkent metro hattı Başkentlilerin tepkisine neden oldu. Uzun yıllardır değişmeyen metro vagonlarının yenilenmesini talep eden vatandaşlar, internet üzerinden bir de imza kampanyası başlattı.

VATANDAŞ YENİLEME TALEP EDİYOR

Daha kaliteli ulaşım ve hizmet için Başkentliler eski metroların yenilenmesini talep ediyor. Özellikle Kızılay-Batıkent ve Aşti-Dikimevi hatlarının sık sık arızalandığını dile getiren vatandaşlar, vagonların yenilenmesini, hızlı ve güvenilir bir ulaşımın sağlanması için sisteminin daha kaliteli hale getirilmesini talep ediyor.

“KESİNTİSİZ ULAŞIM HİZMETİ İSTİYORUZ”

Vagonların yenilenmesi için bir de internet üzerinden kampanya başlatan vatandaşlar, kampanya nedenini ise şu şekilde açıkladı, “22 yıldır yenileme çalışması olmayan ve neredeyse haftada 3 gün arıza veren Batıkent-Kızılay ve AŞTİ-Dikimevi hatlarının ve istasyonlarının yenilenmesini, kaliteli ve kesintisiz ulaşım hizmeti almak istiyoruz.”

 “İŞE GEÇ KALIYORUZ”

Birçok vatandaş arızalanan metrolar nedeniyle iş yerlerine geç kaldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı, “Son günlerde metro seferleri arıza nedeniyle sürekli aksamakta. Özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan bu aksaklıklar kaliteli ulaşıma engel teşkil ediyor. Birçok kişi iş yerine geç kalıyor.  Oluşan kalabalık nedeni ile de tartışmalar çıkıyor. Bir an önce eski vagonların değiştirilmesini ve kesintisiz, kaliteli ulaşımın sağlanmasını talep ediyoruz.” 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.