Yenimahalle'de Hamsi Günü

Yenimahalle'de Hamsi Günü

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar’ın her sene Sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve iş insanları bir araya geldiği geleneksel Hamsi Günü etkinliği gerçekleştirildi. Yaşar burada yaptığı konuşmada, ‘‘Bizim işimiz ayrıştırmak değil, birleştirmek’’ dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın her sene Sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve iş insanları bir araya geldiği geleneksel Hamsi Günü etkinliği gerçekleştirildi. Yaşar burada yaptığı konuşmada, ‘‘Bizim işimiz ayrıştırmak değil, birleştirmek’’ dedi.

Belediye VIP Salonu’nda gerçekleşen yemeğe CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve TÜSİAV Genel Başkanı Veli Sarıtoprak da katıldı.

“Kenti iyi tanımıyorsanız başarılı olma şansınız yok”

Yenimahalle sevdalısı olduğunu vurgulayan Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi alt yapı bakımından, hizmet bakımından Türkiye’nin en güçlü belediyesidir. Bu nasıl oldu? Sizin içinizden biriyim esnaflıktan geliyorum ve Yenimahalle’yi çok iyi tanıyorum. Bunlar bana en yardımcı olan unsurlar. Kenti iyi tanımıyorsanız başarılı olma şansınız yok. Ama kenti tanıyorsanız nerenin acil hizmet beklediğini bilirsiniz ve ona göre önceliğiniz olur. Belediye başkanlığı makamı siyaset makamı değildir, hizmet makamıdır. Ben Cem Evi de yaptım Cami de yaptım. Bunları vatandaşlarımızın verdiği vergiyle yaptım. Devlet bütçesinden ilk kez Cem Evi yapan Yenimahalle Belediyesi’dir. Bizim işimiz ayrıştırmak değil. Yerel yönetimler devletin ilk kapısıdır. Herkese kapımızı açıktır. Benim sevdam Yenimahalle” dedi. 

Ankaragücü taraftarlarından Yaşar’a jest

Ayrıca; Başkan Yaşar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran ile birlikte OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgesindeki işadamlarının daveti üzerine düzenlenen yemeğe katıldı. Koyu sohbetlerin yapıldığı gecede, Yenimahalle’de yaşayan Ankaragücü taraftarları da Başkan Yaşar’a jest yaptı. Yaşar’a atkı ve forma hediye eden taraftan grubu sloganlarla sevgi ve desteklerini gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.