Yıldız Gençlik çalışmalarını sürdürüyor

Yıldız Gençlik çalışmalarını sürdürüyor

İyilik hareketi olarak kurulan Yıldız Gençlik Teşkilatı, çalışmalarını birçok alanda sürdürüyor. Başkan Halil İbrahim İyioğlu Ramazan’da çalışmalarının daha arttığını belirterek, yurt içinde her alanda var olduklarını söyledi.

Yıldız Gençlik Teşkilatı Başkanı Halil İbrahim İyioğlu, çalışmalarına Ramazan’da daha da ağırlık verdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Bir iyilik hareketi olarak kurduğumuz Yıldız Gençlik Teşkilatımıza yoğun katılım ve ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Adım adım büyüyerek işlerimizi imece usulü yapmaya ve yardımlaşmayı ön plana çıkarmaya gayret ediyoruz. Geçen aya göre 313 yeni arkadaşımız dahil oldu derneğimize. 

whatsapp-image-2021-05-07-at-21.11.05.jpeg“Buruk coşkuyla çalışıyoruz”
Ramazan-ı Şerif dünyada ve ülkemizde pandemi ve kısıtlamalar sebebi ile buruk bir coşku ile geçerken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ve ailelerimizi unutmadık. Başkent Ankara’da kırsal ve sosyal ekonomik gelir düzeyi düşük bölgelerimizdeki ihtiyaç sahibi 870 ailemize, 127 yetim çocuğumuza maddi destek ve gıda kolisi olarak yardımlarda bulunduk. Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmanın gayesi içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.

“Bayramlıklarla yüzler gülecek”
Düzenli olarak Altındağ’da hastanelerimizde Ramazan ayı boyunca iftarlık sıcak çorba, etli pilav vermeye devam ediyoruz. Ramazan Bayramı’nda Allah izin verirse yaklaşık 100 ihtiyaç sahibi çocuğumuzun bayramlıklarını ulaştırıp onların yüzünde bir tebessüm olmaya çalışacağız. Dağıtmaya devam ederken bir yandan da eğitim alanında alt yapımızı hazırlıyoruz. Çeşitli üniversiteler ve belediyelerle işbirliği yaparak; bilişimcilik, yazılımcılık, robotik kodlama, Osmanlıca vb. alanlarda inşallah gençlerimize eğitim vereceğiz.

whatsapp-image-2021-05-07-at-19.33.17-(1).jpeg

“İnsanların dualarına talibiz”
Halil İbrahim İyioğlu açıklamasına şöyle devam etti:
Sosyal faaliyetlerle uğraşırken aynı zamanda uyuşturucu ile mücadelede gençlerimizi bilinçlendirerek öncelikle uyuşturucudan uzak kalmalarını sağlayıp, bir şekilde bu illete bulaşmış olanları da bağımlılıklarından vazgeçirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. İnsanların dualarına talibiz. Bizim derdimiz dualarda yer almak. İnsanların dualarına mazhar olup Allah’ın da rızasına erişirsek bu bize yeter.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.