Yılın Bakanı Ruhsar Pekcan, Yılın Devlet Adamı Ziya Selçuk

Yılın Bakanı Ruhsar Pekcan, Yılın Devlet Adamı Ziya Selçuk

Turkomoney dergisince düzenlenen "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" ödül töreninde 'Yılın Bakanı' ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a, 'Yılın Devlet Adamı' ödülü ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a verildi.

Turkomoney dergisi tarafından düzenlenen "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" ödül töreninde 'Yılın Bakanı' ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a, 'Yılın Devlet Adamı' ödülü ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a verildi.

Bakan Selçuk, "Eğer Türkiye ekonomisini yükseltmek istiyorsa mesleki eğitimini yükseltmek zorunda, bunun altyapısını kurmak zorunda. Bunu çok rahat yaparız, sadece bir süre ve süreç meselesi" dedi.

Turkomoney dergisi tarafından düzenlenen "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.

Törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ve çok sayıda davetli katıldı. Gece birçok şirket ve sivil toplum kuruluşu ödül alırken, 'Yılın Bakanı' ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a, 'Yılın Devlet Adamı' ödülü ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a verildi.

yil-iec-ic.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.