Yusuf Güney paylaşımıyla helal olsun dedirtti

Yusuf Güney paylaşımıyla helal olsun dedirtti

Doğruyu savunduğu için halk tarafından daha çok sevilmeye başlanan Yusuf Güney, Instagram'da paylaştığı gönderi ile takdir kazandı.

Doğru olanı savunduğu ve arkasında durduğu için halk tarafından daha çok sevilmeye başlanan ünlü şarkıcı Yusuf Güney, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu desteklemek için çıkardıkları sloganlarla adeta birlik olmaya çalışıp ortalığı ayağa kaldırmaya meyilli hareketlerde bulunan bazı ünlü isimler büyük tepki görmüştü. Sanatçı diye nitelendirdiğimiz bu isimler için cevabını vermekten geri durmayan Yusuf Güney tokat gibi cevabını vermişti.

Ortalığı karıştırmak isteyenlere inat yine de barış çağrısında bulunan Yusuf Güney, son yaptığı paylaşımla takdir kazandı. Sosyal medyada şu sözlere değindi:

''Allah rizasi için lutfen artık hangi görüşten olursak olalım birbirimize saygıyla yaklaşalım bizim görevimiz seçim günü vatandaşlık görevimizi kullanıp oy kullanmaktır bırakın siyasiler siyasetini yapsın bana sen siyaset yapıosun demeyin ne yazık ki hepimiz siyasetçi olduk işimizi gücümüzü bıraktık nelerle ugrasıyoruz yeter Allah aşkına kininiz bitsin düşman olmayalım birbirimize Memleketimiz bir tane Bayrağımız bir tane üretelim kazanalım okuyalım faydalı işlerle zaman geçirelim Devlet ayrıdır Partiler ayrıdır bunu ayırt etmeyi öğrenin artık rica ediyorum bitsin bu kavga ...''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.