Yüzde 10 İndirim Yapan Restoranların İsimleri - Enflasyonla Topyekün Mücadele

Yüzde 10 İndirim Yapan Restoranların İsimleri - Enflasyonla Topyekün Mücadele

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyası'na "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" diyerek TÜRES'e üye firmaların %10 ile %30 indirim yapacağını açıkladı. Yüzde 10 ile 30 arasında indirim yapan o firmalar!

Ülkemizin ekonomik olarak zor dönemlerden geçtiği şu günlerde enflasyonla mücadele programına destek veren derneklerin, iş yerlerinin, firmaların ve markaların sayısı her geçen gün artıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Türkiye Kazanacak sloganı ile başlattığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na açıktan destek veren derneklerden birisi de TÜRES oldu.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyası'na destek vererek vatandaşın ekonomik saldırılardan etkilenmesini azaltmak için üye iş yerlerinin %10 ile %30 indirim yapacağını açıkladı. Yüzde 10 indirim yapan restoranların isimleri merak ediliyor. Hangi restoranlar yüzde 10 indirim yapacak? Hangi restoranlar enflasyonla mücadele programına destek veriyor? 

TÜRES 81 ilde bulunan üye iş yerlerine çağrıda bulunarak vatandaşa %10 ile %30 arasında indirim yapması çağrısında bulundu. 110 TÜRES üyesi firma da bu çağrıya sessiz kalmayarak üç binin üzerinde şubesinde yüzde 10 ile yüzde 30 arasında indirim yapacaklarını bildirerek desteklerini açıkladı. 

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl yaptığı açıklamada; ‘’TÜRES olarak bugüne kadar sektörümüz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara imza attık. Hemen her platformda ifade ettiğimiz gibi amacımız Türk Mutfağının ülkemizde ve dünyada hak ettiği değeri elde etmesini sağlamak. Bu minvalde yaptığımız çalışmalar ve sektörümüzün de desteği ile TÜRES olarak 500’e yakın farklı marka ve 10 bine yakın nokta ile kocaman bir aileye dönüştük.

Şimdi bu ailemiz yaşanan enflasyon sorunu ile mücadele kapsamında bir misyon yüklendi. Bu anlamda Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Berat Albayrak tarafından açıklanan enflasyonla mücadele paketine TÜRES ailesi olarak biz de işletmelerimizdeki seçili ürünlerde geçerli olmak üzere YÜZDE 10 ile YÜZDE 30 aralığında İNDİRİM ile katkı vereceğimizi ilan ediyoruz.’’ dedi.

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl'ün "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" adı altında başlattığı kampanya kapsamında %10 indirim ile %30 indirim yapan firmalardan bazıları şöyle:

"Bereket Döner, Saray Muhallebicisi, Seyidoğlu, Simit Sarayı, Mevlana Pide, Sütiş, Mado, Murat Güllüoğlu, Kadırgalı, Lokma, İkizler, Merhaba, Tonton Baba, Sarıhan, Ramazan Bingöl, İstinye Tavukçusu, Oses, Gazeli, Alpedo, Kahve Dünyası, 1 İskender, Paçacı Hasan, Mienyu Pizza City, Kınacı, Kebapçı Dursun, Öztiryakiler, Haliç Kongre Merkezi

%10 ile %30 arasında indirim yapan firmaların tamamı için tıklayın!

 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.