Yüzmeye destek 

Yüzmeye destek 

Çankırı Belediyesi’nden “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesine Önemli Destek 

Çankırı Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çankırı’daki ilkokul öğrencilerini kapsayan  "Yüzme Bilmeyen Kalmasın'' projesinin en büyük destekçisi oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinin yüzme havuzunu 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açtı. Projenin ilk üç aylık döneminde, Belediyenin yüzme antrenörleri ve cankurtaranı gözetiminde, Orgeneral İsmail Hakkı

Karadayı İlkokulu öğrencileri faydalanmaya başladı. 

Çankırı Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2. Yüz Günlük Eylem Planı doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne destek verdi. Türkiye genelinde 100 bin çocuğun yüzme öğrenmesini hedefleyen projeden Çankırı’da ise 3. ve 4. sınıf öğrencileri faydalanabilecek. Projenin ilk etabından pilot okul seçilen Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yararlanmaya başladığını belirten Başkan Hüseyin Boz, “Çankırı Belediyesi olarak denizi olmayan bir şehirde yavrularımıza yüzme öğrenecek imkânı sunmaktan mutlu ve gururluyuz.

Bu projeyi başlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi başta olmak üzere Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze, projenin yürütülmesine destek veren öğretmenlerimize, velilerimize ve Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde yavrularımızla ilgilenen personelimize, yüzme antrenörlerimize ve cankurtaran olarak görev yapan çalışma arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın, hayati önem taşıyan yüzme sporunu öğrenmesine katkı sağlamak onur verici.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.