Zeynep Teyze'den Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a ziyaret

Zeynep Teyze'den Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a ziyaret

Kızılcahamam Belediyesi’nin bünyesinde istihdam sağladığı 66 yaşındaki Zeynep Teyze, Belediye Başkanı Süleyman Acar’a ziyarette bulundu.

66 yaşındaki Kezban Aydın, 20 yıl önce oğlunu beyin kanamasından kaybetti. 36 yaşında olan engelli kızı ile "çekçek" diye tabir edilen el arabasıyla günde 12 saat çöp konteynerlarından topladığı kartonları satarak yaşam mücadelesini sürdürdü ve evinin geçimini sağladı. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kezban Aydın’a el uzatarak, Sıfır Atık Projesi kapsamında Kızılcahamam Belediyesi’nde istihdam etti.
Kezban Aydın Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek işe alınmasından dolayı mutluluğunu ifade ederek teşekkür etti.

412de121-c60e-4f22-913d-218848edb086.jpg

Başkan Acar, ziyaretinden dolayı Kezban Aydın’a teşekkür etti. Elini öperek sohbet etti.
Kezban Aydın; “15 yıldır çöplerden atık toplayarak geçimimi sağlıyordum. 20 yıl önce oğlumu kaybettim. 36 yaşında engelli kızım var.  Allah razı olsun Süleyman Başkan’dan, bana iş verdi. Bugün de ben Başkanımızı ziyaret ederek ellini öpmek istedim ama Başkanım benim elimi öptü. Beni mağdur bırakmadı, Allah razı olsun Başkanımdan, bir yetimimin, bir engelli kızımın ekmeğini bana verdi. Ben de çalışmaktan mutluyum, gurur duyuyorum. Allah’ım Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.