Ziyaretlere devam

Ziyaretlere devam

ANODER İkinci Oto Galericiler Sitesini kazandıracak proje ile ilgili bilgi aktarmak görüş alışverişinde bulunmak için ilgili kuruluş ve yapılanmaları ziyaret ediyor.

Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) Yönetim Kurulu, alım işlemi ve projelendirme aşaması tamamlanan Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsaya yapacakları ve Ankara'ya İkinci Oto Galericiler Sitesini kazandıracak proje ile ilgili bilgi aktarmak görüş alışverişinde bulunmak için ilgili kuruluş ve yapılanmaları ziyaret ediyor. 

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI'NA ZİYARET

Ankara’nın ikinci oto galericiler sitesi ile ilgili ziyaretler kapsamında öncelikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na giden ANODER Yönetim Kurulu, bu ziyareti takiben Ankara Ticaret Odası’nı da ziyaret etti. Ankara Oto Galericileri Derneği Yönetim Kurulu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette, ANODER Başkanı İlkay Kalkan, II. Başkan Mustafa Macar ve Başkan Yardımcısı Hamza Avcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Dr. Veysel Yayan ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ile görüştü. 

ANODER’e tebrik

ANODER Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara'ya İkinci Oto Galericiler Sitesini kazandıracak proje ile ilgili bilgi aktarırken, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Dr. Veysel Yayan ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk projeyi beğendiklerini ve projenin uygulanması ile ilgili herhangi bir problemin olmadığını ifade ederek, Ankara'ya kazandırılacak bu önemli hizmet için tebrik ve başarı dileklerini iletti. 

Ankara Ticaret Odası’na Ziyaret

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, İkinci Başkan Mustafa Macar, Başkan Yardımcıları Kazım Soner İmal, Hakan Bayraklar ve Hamza Avcı’dan oluşan ANODER Yönetim Kurulu, daha sonra Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve ATO Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek’i ziyaret etti. Ziyarette Ankara Ticaret Odası Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da hazır bulundu. ANODER Yönetim Kurulu üyeleri, alım işlemi ve projelendirme aşaması tamamlanan Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsaya yapacakları ve Ankara'ya İkinci Oto Galericiler Sitesini kazandıracak proje ile ilgili bilgi aktardı. 

Rekabet İçin gerekli

ATO Başkanı Gürsel Baran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek, Ankara’ya büyük bir hizmet sunacağından hiç şüphe duymadıkları bu önemli projeyi beğendiklerini ve projenin uygulanması ile ilgili herhangi bir problemin olmadığını ifade ederek, Ankara'ya kazandırılacak bu önemli hizmet için tebrik ve desteklerini iletti.  ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER’i kurulduğu ilk günlerden itibaren yakinen takip ettiğini belirterek Türkiye’nin farklı illerinde birden fazla Oto Galericiler Sitesinin bulunmasına rağmen Ankara’da tek bir Oto Galericiler Sitesinin olmasını doğru bulmadığını, rekabet ve Ankaralıya hizmet için İkinci Oto Galericiler Sitesi’nin açılmasının gerekliliğini ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna İle Görüşülecek

Ankara Ticaret Odası Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da ANODER’i ve ANODER Bünyesinde bulunan galerici esnafının büyük problemler yaşadığını ve bu yapılacak galericiler sitesinin bu problemlere önemli ölçüde son vereceğini belirterek, ANODER’in yapısı, çalışmaları ve Ankaralı Galerici Esnafının sorunları ve çözüm noktasındaki öneminden bahsetti. ANODER Yönetimi’nin bir sonraki görüşmesinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna olması bekleniyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.