Zorlu yaşama yardım eli

Zorlu yaşama yardım eli

Büyükşehir Belediyesi, Mamak Köstence’de yaşlı eşi ve hasta oğluyla ikamet ettiği yarı yıkık gecekonduda yaşam mücadelesi veren Zeynep Kılıç’a gıda ve kömür yardımında bulundu. 

Zeynep Kılıç, “Gelen yardımlar ve donan suyumuzun açılması yüzümüzü güldürdü. Gazete olarak adeta imdadımıza yetiştiniz. Sizden de belediyeden de Allah razı olsun” dedi.    

zeynep2.jpg

Kentsel Dönüşüm Projesi’nin sürdüğü Mamak Köstence’de yaşlı eşi ve hasta oğluyla ikamet ettiği yarı yıkık bir gecekonduda yaşam mücadelesi veren Zeynep Kılıç’ın yardım talebi karşılıksız kalmadı. 
“Zorlu Yaşam” manşetiyle duyurduğumuz haberimiz üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yapılan incelemelerin ardından ihtiyaç sahibi aileye gıda ve kömür yardımında bulunuldu. Gecekondunun donan şebeke suyu hattı ise geçtiğimiz günlerde ASKİ ekiplerince baştan sona yenilenmişti. 

ZEYNEP TEYZENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımların ardından yüzü bir nebze gülen Zeynep Kılıç, “Allah herkesten razı olsun. Bu gelen yardımlar ve donan suyumuzun açılması bizim yüzümüzü güldürdü. Gazete olarak adeta imdadımıza yetiştiniz. Sesimizi duyuran siz gazetecilere ve Sayın Mansur Yavaş Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.    

YUSUF SAĞLAM / İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.