Kamu çalışanlarına dev promosyon: Tam 36 bin TL aldılar

Kamu çalışanlarına dev promosyon: Tam 36 bin TL aldılar

Bir ilde sağlık çalışanlarının maaşları için bir banka ile tam 36 bin TL’lik promosyon anlaşması imzalandı. 3 yıl için 36 bin TL'lik promosyon peşin olarak alındı.

Maaşların ciddi oranda artmasıyla banka promosyonları da katlandı. Yeni yılla birlikte özellikle emekli ve memurların bankalardan alacağı promosyon miktarları tartışılırken, sağlık çalışanları bir banka ile tam 36 bin TL’ye imza attı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nün ildeki çalışanlarının maaşları için özel bir banka ile 3 yıllığına 36 bin TL’lik promosyon anlaşması yaptığı öğrenildi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü promosyon anlaşması detayları şöyle:

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir’deki her bir sağlık çalışanı özel banka ile yapılan sözleşme gereği tam 36 bin TL promosyon ücreti aldı.

3 yıllık maaş anlaşması karşılığında bankanın her bir sağlık çalışanına ödediği 36 bin TL, aylık bin TL'ye tekabül ediyor.

Ve bu promosyonlar nakit alındı.

Karşılığında ise, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının maaşları 3 yıl boyunca sözkonusu banka üzerinden alacaklar.

Anlaşmaya göre, sağlık çalışanının 3 yıldan önce emekli olması veya işten ayrılması durumunda dahi banka ödediği 36 bin TL’den iade talebinde bulunamayacak.

eskişehir il sağlık müdürlüğü promosyon anlaşması

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum