2018 milyonfest Eskişehir’de başlıyor: İşte milyonfest’te sahneye çıkacak sanatçılar listesi

2018 milyonfest Eskişehir’de başlıyor: İşte milyonfest’te sahneye çıkacak sanatçılar listesi

Eskişehir’de milyonfest 27 Eylül Perşembe günü başlıyor. 30 Eylül’e kadar sürecek olan milyonfest’te çok sayıda ünlü sahne alacak. İşte milyonfest’te konser verecek sanatçılar listesi ve bilet satış noktaları:

Eskişehir’de milyonfest 27 Eylül Perşembe günü başlıyor. 30 Eylül’e kadar sürecek olan milyonfest’te çok sayıda ünlü sahne alacak. İşte milyonfest’te konser verecek sanatçılar listesi:

milyonfest 2018’de ilk gün yani 27 Eylül Perşembe günü açılışı Teoman yapacak.

Aynı gün sırayla Pentagram, Moğollar, Fatma Turgut, Peyk, Yökş, The Madcap grupları sahne alacak.

İkinci gün yani 28 Eylül Cuma günü ise Şebnem Ferah’la başlayacak olan konser dizisi, Manga, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Pera, Çamur ve Set ile devam edecek.

Milyonfest 2018’de üçüncü gün de yani 29 Eylül Cumartesi günü de önce Athena sahneye çıkacak. Athena’yı Selda Bağcan, Ceza, Zakkum, Niyazi Koyuncu, Gökcan Sanlıman, Ezgi Aktan konserleri izleyecek.

Son gün yani 30 Eylül Pazar günü ise, önce MFÖ konser verecek. Ardından Hayko Cepkin, Cem Adrıan, Adamlar, Pamela, Baba Zula, Deniz Tekin konser verecek.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Mola Tesisleri’nde gerçekleşecek olan milyonfest bilet satış noktaları da belli oldu. 

Eskişehir’in yanı sıra Ankara’da bazı adresler belirlendi, bu adresler sosyal medyadan ilan edildi, ilgililer bu adreslerden milyonfest için bilet temin edebiliyor. 

Üniversite öğrenci sayısının çokluğuyla bilinen Eskişehir’de düzenlenen milyonfest’e ilginin yüksek olacağı gözlenirken, milyonfest’te alkolün serbest olması tepkileri de beraberinde getiriyor.

Aileler milyonfest’e su gibi alkol tüketileceği, gençlerin içkiyle buluşacağı endişesiyle tepki gösteriyor.

Eskişehir’de CHP’li belediyelerce desteklenen milyonfest 2018’e Kralpop Radyo, Arpej, milyon yapım gibi kurumlar sponsorluk desteği sağlıyor. 


Gazeteilksayfa.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.