Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

2019 hepimize huzur getirsin

2019 hepimize huzur getirsin

2019 yılına ait ilk köşe yazımı Habervaktim'de yazmanının mutluluğu içerisindeyim. Okurlarımızla buluşmayı, usta isimlerle aynı sayfalarda yazılmaktan gurur duyuyorum.

Herhangi bir olumsuz durum haricinde elimden gelenin en iyisini yaparak köşe yazılarımı hazırlayıp gazete okurlarımızla buluşmasına yardımcı oluyorum.

Öncelik olarak 2019 yılının tüm insanlığa hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, bereketli bir yılda hep beraber olalım istiyorum.

Yeri gelecek alacağımız acı haberlerle üzüleceğiz, yeri gelecek güzel haberlerle beraber mutlu olacağımız günleri iliklerimize kadar yaşayacağız. Ama önemli olan hep beraber olmak, hep birlikte olmak olacaktır.

Çünkü bizler, bir olursak hep kalırız ve birlikten kuvvet doğacağını asla ama asla unutmamalıyız. Bugün sınır ötesi operasyonlarında karşımızda olan "terörist" olarak tabir edilen "vasıfsızların" bizlere karşı oynadıkları oyunlara asla boyun eğmemeliyiz.

Bunları destekleyecek veya destek verilmesine olanak sağlayacak hiçbir oyuna gelmemeliyiz. Nasıl ki bu Cumhuriyet kurulmasında şehit ve gazilerimizi verdiysek, bugün yine aynı kararlılık ve azimle bu mücadele için aynı safta yer almayı bilmeliyiz.

2019'da hep beraber olacağımız günlerde yaşayacağımız tatlılıkları ve beraberlikleri asla kaybetmemeliyiz.

Abisinden, ablasına, oğlundan, kızına kadar omuz omuza olacağımız günleri mutlaka yaşamalıyız.

Belki 2019'da çok acı kayıplarımız olacaktır. Dünya hayatının ne göstereceğini bilemeyiz elbette. Belki 2019'da çok kıymetli anlara sahip olacağız. Belki 2019'da yaşanacak olan acılar yerini bir anda huzura bırakacaktır.

Anı yaşamanın dileğiyle... 2019 hepimize huzur getirsin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR