23 Nisan'da çocuklar Dijital Hayvanat bahçesine akın etti

23 Nisan'da çocuklar Dijital Hayvanat bahçesine akın etti

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Dünyanın en ileri teknolojisini kullanılarak oluşturduğu “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi” 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda oldukça fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden hayvanat bahçesi; saat 10.00-17:30 saatleri arasında 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yoğunluk oluşturdu.

Tatili fırsat bilen vatandaşlar Dijital Hayvanat Bahçesi'ne akın etti.

vatandas.jpg

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi’nin dijital olarak hazırlamış olduğu görüntülere ilgi yoğun oldu. Zaman zaman sıra bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Çocuklar kadar yetişkinlere de hitap eden hayvanat bahçesinde hayvanlar âlemini yakından tanıma fırsatı yakalayan ziyaretçiler, özel olarak hazırlanan otobüslerle dinozorların yaşamlarının canlandırıldığı eski çağlara yolculuk yaparak farkı bir deneyime sahip oldu.

cinar.jpg

SAFARİ KOLTUĞU KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA BIRAKILDI

Çocuklar bayramda doyasıya eğlendi ve öğrendi. 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Safari koltuğu küçük bir çocuğa verildi. Safari turunda direksiyonda olan çocuğun görüntüleri izleyenleri güldürdü.

Dijital Hayvanat Bahçesi renkli görüntülere sahne oldu

Özellikle safari turu ve rengarenk balıklar çocukların dikkatini çekti.

Ziyaretçiler, dijital hayvanat bahçesinin çocuklar ve yetişkinler için eğitici ve eğlenceli bir ortam sunduğunu belirtiyor.

balik.jpg

150'NİN ÜZERİNDE HAYVAN TÜRÜNE YER VERİLİYOR

Dijital Hayvanat Bahçesi'nde nesli tükenen ve hayvanat bahçesinde asla yaşatılamayan büyük beyaz köpekbalığı, balinalar gibi türler de dâhil olmak üzere 150’nin üzerinde hayvan türüne yer veriliyor.

zebra.jpg

Türkiye'de doğada olmayan ve daha önce görmedikleri hayvanlar çocukların ilgisini çekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.