ABB’den öğrencilere yeni çalışma salonu: Şimdi de Kolej metro istasyonuna açılıyor

ABB’den öğrencilere yeni çalışma salonu: Şimdi de Kolej metro istasyonuna açılıyor

Öğrenci dostu uygulamalarla dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ders çalışma salonlarının sayısını artırıyor. ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kolej’de hizmet verecek olan Bireysel Çalışma İstasyonu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Hayata geçirdiği öğrenci dostu uygulamalarla Türkiye’ye örnek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı kütüphane ve öğrenci istasyonları ile Başkentli öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kolej metro istasyonunda hizmet verecek olan Bireysel Çalışma İstasyonu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

4.jpg

ÇALIŞMA İSTASYONU’NUN ÖZELLİKLERİ

500 metrekarelik alandan oluşan Kolej Bireysel Çalışma İstasyonu’nda; 90 metrekarelik toplu,120 metrekarelik bireysel çalışma alanı, 25 metrekarelik kafe ve servis alanı, 145 metrekarelik kafe alanı, 100 metrekarelik reklam ve pano alanı ile depo alanları bulunacak.

2023 Mayıs ayında çalışmalarına başlanan bireysel çalışma istasyonlarındaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

2-002.jpg

METEROLOJİ DURAĞINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2024’ün ortalarında tamamlanması planlanan bir diğer çalışma salonu ise Meteoroloji Metro İstasyonu’nda hizmet verecek. 1000 metrekarelik alandan oluşan çalışma istasyonunda 5 adet 20 metrekarelik sessiz grup çalışma alanı, 75 metrekarelik seminer ve konferans salonu, 60 metrekarelik telefon şarj istasyonu olacak. Ayrıca 60 metrekarelik grup çalışma alanları, 70 metrekarelik bireysel çalışma alanları,25 metrekarelik dinlenme alanları, 30 metrekarelik idari ofis, 15 metrekarelik kafe servis alanı, 75 metrekarelik kafe oturma alanı ile depo ve teknik hacimler bulunacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.