Adana'da erken yaz: Sıcaklıklar tırmanıyor

Adana'da erken yaz: Sıcaklıklar tırmanıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük tahmin raporunu yayınladı. Raporda birçok ile yağış uyarısı yapılırken, Adana'nın da 5 günlük hava tahmin raporu belli oldu. İşte detaylar…

Ülkemizde kış aylarında olmamıza rağmen henüz beklenen ölçüde yağış yaşanmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük tahmin raporunu yayınladı. Bu raporda Adana'nın 5 günlük hava durumu belli oldu. İşte o tablo...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak Yapılan Son Değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz (Ordu hariç) Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Muğla, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinde İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ İÇİN UYARILAR

Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya'nın batısı ile Burdur ve Isparta çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA °C, 25°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 23°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde batı çevreleri aralıklı sağanak yağışlı

HATAY °C, 23°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

MERSİN °C, 25°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

ekran-alintisi.jpg

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı Adana'nın 5 günlük hava durumu raporunda, Adana'nın erkenden yaza girdiğini ve sıcaklıkların 31 dereceye kadar çıktığını görüyoruz.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.