Adana'da korkunç vahşet: Kıskançlık krizine girip eski eşini vurdu!

Adana'da korkunç vahşet: Kıskançlık krizine girip eski eşini vurdu!

Adana'da bir kişi, boşandığı eski karısını çalıştığı işyerinde pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Şüpheli polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Olay, 16 Şubat günü Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Oktay D. ve Nurseli K. anlaşamadıkları için evlilikleri son verip boşandılar. Oktay D., ayrıldığı eski eşinin ilişkisi olduğu gerekçesiyle kıskançlık krizine girdi.

Kıskançlık krizine giren Oktay D., Nurseli K.'ın çalıştığı işyerini elinde pompalı tüfekle bastı. Şüpheli kadına defalarca ateş açarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bacağından vurulan kadının özel bir hastanede tedavisi devam ediyor.

"ÇUKUROVA POLİSİNDEN KAÇAMADI"

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri söz konusu şüpheli Oktay D.'in peşine düştü. Ekipler şüphelinin Sarıçam ilçesine bağlı Beyceli Mahallesi'nde bir akrabasının evinde saklandığını tespit etti. Bunun üzerine ekipler adrese operasyon düzenleyerek söz konusu şüpheliyi yakaladı.

Oktay D., ifadesinde, bir anlık öfkeyle olayı gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Oktay D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.