Adana'da sahte avukat şoku! Evindeki ruhsatsız silahla yakalandı

Adana'da sahte avukat şoku! Evindeki ruhsatsız silahla yakalandı

Adana'da kendini avukat olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalışan B.S yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Evindeki ruhsatsız silah ve adli evraklarla yakalanan B.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da, kendisini avukat olarak tanıtan B.S., evine yapılan operasyonla yakalanarak mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Habertürk Ankara Büro'nun aktardığına göre, Adana Adliye Sarayı içerisinde avukat gibi davranarak insanları dolandırmaya çalışan B.S.'nin avukat kılığında adliye binasının baro lokalinde ve mahkeme önünde çektiği görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı.

Adana Başsavcılığı koordinasyonunda Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli B.S., ikametinde yapılan aramalarda sahte avukat kimliği, avukat cübbesi, ruhsatsız tabanca ve dolandırıcılık eylemlerinde kullanılan birçok adli evrak ele geçirildi.

Sahte avukat B.S., "Nitelikli Dolandırıcılık-Kamu Görevinin Usulsüz Olarak Üstlenilmesi", "Özel İşaret ve Kıyafetlerin Usulsüz Kullanılması" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.