Ahmet Bulut kimdir? Ahmet Bulut nereli ve kaç yaşındadır?

Ahmet Bulut kimdir? Ahmet Bulut nereli ve kaç yaşındadır?

Ahmet Bulut’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Ahmet Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Ahmet Bulut kimdir? Ahmet Bulut nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ahmet Bulut’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ahmet Bulut kimdir? Ahmet Bulut kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ahmet Bulut’un biyografisini haberimizde derledik...

Ahmet Bulut Kimdir?

Ahmet Bulut, 4 temmuz 1969 yılında Adana’da dünyaya geldi. Almanya'ya büyüdü. Eğitimi Almanya'da tamamladıktan sonra 18 yaşında iken Almanya'nın Villingen takımında kaleci olarak futbol hayatına başlamıştır.

Bulut, 1989 yılında 20 yaşına geldiğinde İsviçre'nin Brüttisellen takımına kaleci olarak transfer oldu. 1993'de Galatasaray'a gelerek Türkiye kariyerine geçiş yapmıştır. İki yıl Galatasaray'da forma giydikten sonra Zeytinburnuspor'a transfer olan Bulut, burada da 1998 yılına kadar kalmıştır.

Ahmet Bulut, 1998 yılında İsviçre'ye geri dönme kararı almasının ardından çok fazla zaman geçirmeden Türkiye'ye dönerek, Ağrıspor'da forma giymiştir.

Galatasaray'da lig şampiyonluğu ve Türkiye kupası gören Bulut, 1993 yılında Türkiye'den ilk şampiyonlar ligine katılan takım olan Galatasaray'ın kadrosunda yer aldı. Zeytinburnu'nda 2. lig şampiyonluğu gören Bulut, Ağrıspor'da şampiyon olup, Play-Off'lara katıldı.

Aktif olarak spor yapan Bulut daha çok jogging ve tenis ile ilgilenmekte ve Foot&Ball menajerlik şirketinin de sahibidir.

2001 yılından beridir de menerlik yapmaktadır ve Foot&Ball şirketi ile birçok futbolcuya menajerlik hizmeti vermektedir.

Ahmet Bulut, kalecilik kariyerine son verdikten sonra aynı zamanda Galatasaray'dan takım arkadaşları olan Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun menajerlik tekliflerini kabul edip, resmi olarak bu mesleği yapmaya başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.