Ahmet Çakar: "Başka bir ülkede olsa devlet, Rasim Ozan’a ‘gel bakalım’ der"

Ahmet Çakar: "Başka bir ülkede olsa devlet, Rasim Ozan’a ‘gel bakalım’ der"

"Beyaz Futbol" programında yaşanan gerginlik sonrası Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fenerbahçe ve Ali Koç hakkındaki iddialarına sert tepki gösterdi. İşte, detaylar...

"Beyaz Futbol" programında yaşanan gerginlik sonrası Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fenerbahçe ve Ali Koç hakkındaki iddialarına sert tepki gösterdi. Özellikle Kütahyalı'nın devlete yönelik sözleri üzerine Çakar, "Başka bir ülkede bunu yaptığı an Rasim'e küfür etmezler, 'gel derler'" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

ahmet-cakar1.jpg

"ASİMETRİK SAVAŞIN BİR PARÇASI

Eski hakem Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kulüp hakkındaki iddialarına karşı çıkarak, Kütahyalı'nın asimetrik savaşın bir parçası olduğunu savundu. Çakar, Kütahyalı'nın sözlerinin "gerilla savaşı" ve "pusu kültürü" olarak nitelendirilebileceğini belirtti.

ali-koc-gergin.jpg

ÇAKAR DOĞRU BULMADI

Çakar, Kütahyalı'nın Ali Koç'u eleştiren sözlerine katılmadığını ve bu tür kampanyalara karşı olduğunu ifade etti. Kütahyalı'nın "Ali Koç'un zeki bir adam olmadığı" yönündeki iddialarına da değinen Çakar, bu tür söylemlerin Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma katkı sağlamadığını belirtti.

ahmet-cakar-2.jpg

Çakar’ın konuyla ilgili konuşmasının tamamı şu şekilde:

"Asimetrik savaşın Türkiye’de en önemli örneğini vereyim. 40 yaşında yakışıklı bir adam daha 4 hafta öncesine kadar ‘Ali Koç devletle anlaştı, Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar’ diyebilecek kadar asimetrik savaşın şeytanlığına bakın. Ne olduysa daha sonra bunun adı gerilla savaşı bunu adı pusu kültürüdür, başka bir ülkede bunu yaptığı an Rasim’e küfür etmezler, gel derler. Bu çok ağır bir iddia. Devlet erkanını da töhmet altında bırakmak demek. Bunu hiç Fenerli yazar, çizer, yorumcu iblisçe, şeytanca başvurmadı."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.