AK Parti Mamak adayı Asım Balcı’dan seçim paylaşımı: “Hayırlı olmasını diliyoruz”

AK Parti Mamak adayı Asım Balcı’dan seçim paylaşımı: “Hayırlı olmasını diliyoruz”

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım balcı, X hesabından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında paylaşımda bulundu. Balcı, yaptığı paylaşımda “Mamak’a, Ankara’ya ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Eski Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Mamak Belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarını tamamladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Mamak halkından 136 bin 625 ile yüzde 36,19 oranında oy alan Balcı, yerel seçimleri ikincilik ile noktaladı.

Mamak’ta 199,409 oy ile yüzde 52,82 alan Veli Gündüz Şahin, Mamak’ın yeni belediye başkanı oldu. AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım balcı, X hesabından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında paylaşımda bulundu. Balcı, yaptığı paylaşımda “Mamak’a, Ankara’ya ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

1-002.jpg

BALCI’NIN PAYLAŞIMI

Asım Balcı, Cumhur İttifakına ve Ak Parti teşkilatlarına şu ifadeler ile teşekkür etti:

“31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarının; Mamak’a, Ankara’ya ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilatlarımız ile Cumhur İttifakı ortaklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

2-001.jpg

MAMAK SEÇİM SONUÇLARI

Resmi olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 100'ü açıldıktan sonra yüzde 52,82 oy alan Veli Gündüz Şahin Mamak’ın yeni başkanı oldu. AK Parti adayı Asım Balcı ise yüzde 36,19 oy oranıyla ikinci sırada yer aldı. Şahin, 199 bin 409 oy alırken Balcı 136 bin 625 oy aldı.

Mamak’ta oy oranları;

CHP yüzde 52,82

AK Parti yüzde 36,19

YRP yüzde 3.38

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.