AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonrası gerçekleştirilen ilk AK Parti MYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti MYK Toplantısının gündemindeki konuları değerlendiren Çelik, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve erken seçim açıklaması yaptı.

Van'ın DEM'den AK Parti'ye geçişine ilişkin olarak Çelik, "Bu siyasi alanın müdahale ettiği bir alan değil. Burada il seçim kurulu yetkili daha sonra YSK yetkili. Konu hukuki bir konu" ifadelerini kullandı.

Çelik, AK Parti MYK toplantısının tek gündemi olan seçim sonuçlarını değerlendirerek, emek harcayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti ve Cumhur İttifakı teşkilatlarının güçlü dayanışmasına vurgu yaptı. Türkiye'nin önemli bir seçim sürecini tamamladığını belirten Çelik, seçilen her partiyi tebrik etti ve demokrasinin önemine dikkat çekti.

Seçim sonuçlarının AK Parti'ye yönelik mesajlarını net bir şekilde okuyacaklarını belirten Çelik, arzu etmedikleri sonuçların olduğu bölgeler olduğunu dile getirdi. Çelik, milletin sandıkta verdiği mesajların inceleneceğini ve milletin taleplerinin dikkate alınacağını vurguladı. "Millet odaklı hareket bizim DNA'mız olmuş ve öyle de olacaktır" diyen Çelik, Türkiye'nin önünde 4 yıldan önce bir seçim gündemi olmadığını belirterek, yeni anayasa çalışmalarının yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.