AK Parti’de aday günü: Başkentin ilçeleri bugün belli oluyor

AK Parti’de aday günü: Başkentin ilçeleri bugün belli oluyor

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden AK Parti, bugün gerçekleştireceği aday tanıtım töreni ile Ankara ilçelerindeki adayların isimlerini kamuoyuna duyuracak.

74 şehrin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday gösterdi. İl adaylarını belirleyen AK Parti’de sıra ilçe adaylarına geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un 39 ilçesindeki adaylarını kamuoyuna tanıtan AK Parti’de gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Ankara çalışmalarına devam eden AK Parti’de ilçe adaylarının isimleri netleşti. AK Parti, ATO Kongre Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek toplantıda belirlenen isimleri kamuoyuna tanıtacak.

ak-parti-1.jpg

ALINAN KARAR ADAYLARA TEBLİĞ EDİLDİ

Altındağ’da üç dönem belediye başkanlığı yapan Veysel Tiryaki, bir dönem sonra yeniden Altındağ’a döndü. Veysel Tiryaki’nin Altındağ’dan aday gösterilmesi üzerine mevcut başkan Asım Balcı’nın da Mamak’tan aday olduğu belirtildi. Turgut Altınok’tan boşalan Keçiören’e ise AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan aday olarak belirlendi. Diğer taraftan Sincan’da Murat Ercan, Akyurt’da Hilal Ayık, Kahramankazan’da Serhat Oğuz, Evren’de Hüsamettin Ünsal, Güdül’de Muzaffer Yalçın, Pursaklar'da Ertuğrul Çetin, Beypazarı’nda Tuncer Kaplan ve Kızılcahamam’da Süleyman Acar’ın yeniden aday olarak gösterildiği öğrenildi.

erdogan-2.jpg

ANKARA İÇİN ŞARKILAR İLK KEZ ÇALACAK

Törende, Ankara için bestelenen seçim şarkıları da ilk kez çalınacak. Toplantı AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın 'Türkiye Yüzyılı'nda Ankara Bizim Hepimizin" çağrısıyla düzenlenecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.