AK Parti’de ilçe adayları netleşti

AK Parti’de ilçe adayları netleşti

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden AK Parti’de yeni bir gelişme yaşandı. Yarın Ankara adaylarını açıklayacak AK Parti’nin Ankara’daki ilçe adayları belirlenerek alınan karar isimlere tebliğ edildi.

74 şehrin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday gösterdi. İl adaylarını belirleyen AK Parti’de sıra ilçe adaylarına geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un 39 ilçesindeki adaylarını kamuoyuna tanıtan AK Parti’de gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Ankara çalışmalarına devam eden AK Parti’de bazı ilçe adaylarının adaylıkları kendilerine tebliğ edilmeye başlandı. Bu kapsamda Akyurt, Çubuk, Sincan, Kızılcahamam ve Beypazarı ilçelerinin adayları adaylık haberini aldı.

ak-parti-2.jpg

KARAR TELEFONLA İLETİLDİ

AK Parti’de Ankara’nın ilçe adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor. Büyük bir önemle aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti, bazı ilçelerde adayları netleştirdi. Adaylığı belli olan ilçelerin adaylarına tebliğ telefonları gitti. 24 Ocak 2024 tarihinde Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte adaylar kamuoyuna tanıtılacak ve seçim çalışmaları hızlanacak. Yarın isimleri açıklanacak adaylara ise bugün tebliğ telefonları gitti. İşte AK Parti’de belli olan ilçeler ve adaylar:

AKYURT -> HİLAL AYIK

hilal-ayik.jpg

ÇUBUK -> BAKİ DEMİRBAŞ

baki-demirbas.jpg

KIZILCAHAMAM -> SÜLEYMAN ACAR

suleyman-acar.jpg

BEYPAZARI -> TUNCER KAPLAN

tuncer-kaplan.jpg

SİNCAN -> MURAT ERCAN

murat-ercan.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.