AK Parti'de ilçe belediye adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti'de ilçe belediye adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti, Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarını 1 Ocak’ta açıklayacak. Keçiören Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Turgut Altınok’un, adayların açıklanacağı spor salonuna kendisini seven binlerce kişiyle gideceği öğrenildi. 

AK Parti, Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarını önümüzdeki 1 Ocak’ta Ankara Spor Salonunda açıklayacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törende AK Parti’den Keçiören Belediye Başkan adaylığı için ismi sıkça konuşulan Turgut Altınok’un da adaylığının açıklanması bekleniyor.

Turgut Altınok’un adayların açıklanacağı spor salonuna kendisine destek veren binlerce kişiyle birlikte gideceği öğrenildi. 

BİNLERLE BİRLİKTE GİDİLECEK

Sosyal medyada Turgut Altınok’a destek amacıyla kurulan hesaplarda tüm Keçiörenliler, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı spor salonuna destek için davet edilmeye başlandı.

İlgili paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi: “1 Ocak günü saat 11’de Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı önünden ‘#EfsaneBaşkan’, ‘#TurgutAltınok’ ile toplu halde Ankara Spor Salonu’na gidilecektir. Destek için tüm halkımız davetlidir.”

ALTINOK’A TAM DESTEK 

Öte yandan AK Parti’nin Keçiören Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Turgut Altınok’un Tandoğan’da bulunan ofisi uzun süredir ziyaretçi akınına uğramış ve çok sayıda destek mesajı almıştı.

Altınok, geçtiğimiz günlerde Siteler’de Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası’na ziyaret gerçekleştirerek Oda Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişarelerde bulunmuştu.

Esnaf da bu ziyarete yoğun ilgi göstermişti.

Turgut Altnok kimdir?

İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYIN

ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

ALTINOK'TAN KEÇİÖREN PAYLAŞIMI

RAMAZAN SAYGILI/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.