AK Parti'de Yenimahalle adayı Abdülkadir Aydoğan oldu

AK Parti'de Yenimahalle adayı Abdülkadir Aydoğan oldu

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden AK Parti’de yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdülkadir Aydoğan’ın seçimlerde Yenimahalle’den belediye başkan adayı olduğu tebliğ edildi.

74 şehrin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday gösterdi. İl adaylarını belirleyen AK Parti’de sıra ilçe adaylarına geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un 39 ilçesindeki adaylarını kamuoyuna tanıtan AK Parti’de gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Ankara çalışmalarına devam eden AK Parti’de bazı ilçe adaylarının adaylıkları kendilerine tebliğ edilmeye başlandı. Bu kapsamda yıllardır Yenimahalle ilçe başkanlığı görevini yürüten Abdülkadir Aydoğan, AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı oldu. Aydoğan’ın adaylık kararı ise kendisine tebliğ edildi.

abdulkadir-aydogdu-2.jpg

KARAR TELEFONLA VERİLDİ

AK Parti’de Ankara’nın ilçe adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor. Büyük bir önemle aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti, bazı ilçelerde adayları netleştirdi. Adaylığı belli olan ilçelerden biri de Yenimahalle oldu. Yıllardır Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdülkadir Aydoğan, AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı oldu. Aydoğan’ın adaylık kararı ise kendisine tebliğ edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.