AK Parti'den yerel seçime özel anket çalışması

AK Parti'den yerel seçime özel anket çalışması

AK Parti, Başkentli vatandaşların telefonlarına “İlçenizde belediye başkanı sizce kim olmalı?” sorusu yöneltilerek halkın önerisini istiyor.

AK Parti, yerel seçimlerde doğru adayı belirlemek için yeni bir anket çalışması daha başlattı. Son olarak Başkentli vatandaşların telefonlarına “İlçenizde belediye başkanı sizce kim olmalı?” sorusu yöneltilerek halkın önerisi öğreniliyor. 


AK Parti, Mart 2019’da yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırırken; halkın belediyelerden beklentilerini tespit etmek için de saha araştırmalarına devam ediyor. Halkın taleplerine kulak vermek için üst üste anketler yapılıyor. O anketlere bir yenisi daha eklendi. 

anket.jpg

VATANDAŞIN FİKRİ SORULUYOR

AK Parti Genel Merkezince telefon kullanıcılarına SMS-Anket yoluyla halkın hem memnuniyeti hem de adaylık için önerileri öğreniliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda SMS üzerinden “Belediye başkanınızdan memnun musunuz?” adlı anket yaptıran AK Parti, bugünlerde farklı bir anket çalışması daha yaptırmaya başladı.

Anket şirketleri tarafından yürütülen yeni çalışmada “İlçenizde belediye başkanı sizce kim olmalı?” sorusu yöneltiliyor. Bu mesajda telefon kullanıcılarının saat 21.00’a kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılması isteniyor. 

S. SELÇUK YILDIRIM/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.