Ak Partili Dağ'dan, İzmir'de yaşanan nikah krizine sert tepki!

Ak Partili Dağ'dan, İzmir'de yaşanan nikah krizine sert tepki!

İzmir'de bir nikah salonunda yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Nikah öncesi, salonda dua edilmek istendi, nikah memuru "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen" dedi. Bunun üzerine Hamza Dağ'dan bu olaya dair sert tepki geldi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda yaşanan olay büyük tepki çekti. Nikah öncesinde salonda dua edilmek istendi. Nikah memuru "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Evde yapabilirsiniz" diyerek mikrofonu alıp uzaklaştı. Yaşanan olaya Ak Partili Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi.

"BURASI RESMİ BİR DAİRE"

"Beyefendi, bir saniye. Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz. Beyefendi burada resmi nikah kıyıyoruz biz. Lütfen, evinizde yaparsınız" ifadelerini kullanan nikah memuru masada duran mikrofonu alıp uzaklaştı. Dua okuyan kişi ise duaya mikrofonsuz şekilde devam ederken salona müzik sesi verildi.

"BU TOPRAKLARIN DEĞERİ ÖĞRENEREK YOLA ÇIKSAYDINIZ"

Dağ, yaşanan bu olaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Dağ, "Resmi dairede dua olmaz diyenler" seçim sürecinde işimiz gücümüz Türkiye diyerek vatandaşlardan oy istemişlerdi. Keşke bu toprakların değerlerini öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dualarını edebilir" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.