AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi bugün gerçekleşecek

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi bugün gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru Ankara'nın ardından bugün de büyük İstanbul mitingini gerçekleştirecek.

31 Mart seçimleri için geri sayım başladı. Bu kapsamda Ak Parti'nin "Yeniden İstanbul Mitingi" bugün gerçekleştirilecek.

Miting programlarına 10 Şubat’ta Zonguldak’ta başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun mesaisi sürüyor. Son olarak geçtiğimiz gün büyük Ankara mitingini gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, metrolardan otoyollara, millet bahçelerinden kentsel dönüşüm projelerine kadar pek çok eseri hizmete açtıklarını ifade etmişti.

Erdoğan, ayrıca Erdoğan, emniyetten aldığı rakama göre meydanda 200 bin kişi olduğunu da kaydetmişti.

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting çalışmalarına bugün İstanbul'da devam edecek. Saat 14.00’te başlayacak mitingin adresi Atatürk Havalimanı olacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradan İstanbullulara seslenecek.

Miting alanına kolaylıkla ulaşım sağlanabilmesi için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlar, miting alanına 15 ayrı noktadan giriş sağlayabilecek.

MURAT KURUM DAVET ETTİ

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, alandaki hazırlıklara ilişkin incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Kurum, vatandaşları "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"ne davet ederek şunları kaydetmişti:

"Yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle saat 14.00'te burada bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız ve aslında 31 Mart akşamı Saraçhane'de yapacağımız bayramın bir provası olacak."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.