Akaryakıta çifte zam: Tabela yine değişecek

Akaryakıta çifte zam: Tabela yine değişecek

Akaryakıt fiyatlarında değişim sürüyor. Motorine bu gece yarısı yapılan zammın ardından bir fiyat artışı daha olacak. Ayrıca benzin fiyatına da zam gelecek. İşte detaylar...

Brent petrol ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları değişiyor. Gece yarısı itibariyle akaryakıt istasyonlarındaki tabelalarda fiyatlar yukarı yönlü güncellenecek.

24 SAAT GEÇMEDEN İKİNCİ ZAM

Motorinin litre fiyatına 30 Ocak itibariyle 1 lira 38 kuruş zam geldi. Pompa fiyatlarına yansıyan zammın ardından motorine 24 saat geçmeden ikinci bir zam haberi daha geldi.

Sektör kaynaklarına göre; motorine bu gece yarısı (31 Ocak) 1 lira 40 kuruş daha zam yapılacak. Böylece motorinin litresi 44-45 lirayı bulacak.

Bu gece yarısı itibarıyla benzine de 2 TL dolayında zam öngörülüyor. Zamla birlikte 39 TL seviyesinde bulunan motorin 41 lirayı aşacak.

BENZİN 41'İ, MOTORİN 44 LİRAYI BULACAK

Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 40 lira 39 kuruşa, Ankara'da 41 lira 4 kuruşa, İzmir'de ise 41 lira 25 kuruşa çıkacak.

Motorinin litresi ise İstanbul'da 43 lira 8 kuruşa, Ankara'da 43 lira 81 kuruşa, İzmir'de ise 44 lira 2 kuruşa yükselecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.