Akıl almaz bir kadın cinayeti! Ceset evde 12 yıl kalmış

Akıl almaz bir kadın cinayeti! Ceset evde 12 yıl kalmış

ABD’de akıllara durgunluk veren bir kadın cinayeti yaşandı. 36 yaşındaki otizmli kadının cesedini, evinin kanepesinde çürümeye terk ettiler

ABD’de 36 yaşındaki bir kadının cesedi çürümüş ve erimiş halde bulundu. Kanepede otizmli kadının cesedini terk eden anne babaya kasıtsız adam öldürme suçundan 40 yıl hapis cezası verildi.

CESET EVDE 12 YIL KALMIŞ

Ailesi ile birlikte yaşayan 36 yaşındaki otizmli kadının cesedi 12 yıl boyunca koltukta hareket etmeden oturduğu ortaya çıktı. Öte yandan komşuların ifadesinde kadının ailesinin böyle bir şey yapmadığı tam tersine sevdiğini iddia etti. Bilgilere göre, öldürülen kadının odasının dışkı koktuğunu ve kanepenin bulunduğu zeminin idrardan dolayı çöktüğü bildirildi. Adli tıp raporu ise cinayetin nedeninin kronik yetersiz beslenmeye, akut açlığa, hareketsizliğe, akut ülser oluşumuna, ağır iltihap sonucunda oluşan ciddi bir ihmal olduğunu ortaya koydu. Ayrıca cesedin kurtçuklarla dolu cesedinin bulunduğunda 43 kilo olduğu öğrenildi. Ekiplerin eve girdikten birkaç dakika sonra koşarak dışarı çıktığı ve içerdeki sert koku nedeniyle ön bahçede kusmaya başladığı aktarıldı.

"HAYVANLARINIZA BU ŞEKİLDE DAVRANMAZSINIZ"

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan bölge savcısı Sam D’Aquilla,"Hayvanlarınıza bu şekilde davranmazsınız" şeklinde konuştu. Ayrıca, komşuların ifadelerine göre öldürülen kadını en son 15 yıl önce 21 yaşındayken görüldüğü öğrenildi.

Bir başka komşunun ifadesi ise şöyle:

“Kızı on yıldan fazla bir süredir görmedikten sonra 2018'de annesine kızının nasıl olduğunu sordum. Çünkü onu uzun zamandır görmemiştim. Belki de evlenip yoluna devam ettiğini düşünmüştüm. Annesi kızının hâlâ evde yaşadığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi ancak konuyu hızla değiştirdi. Ben de ona inanmıştım" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.