Alexander Djiku açıkladı: Türkiye'den ayrılacak mı?

Alexander Djiku açıkladı: Türkiye'den ayrılacak mı?

Fenerbahçeli savunma oyuncusu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu. Djiku, "Türkiye'den ayrılacak mısın?" sorusuna yanıt verdi.

Süper Lig'deki Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların yankısı sürüyor. Sarı Lacivertlilerin yıldız ismi Alexander Djiku, olaylı maçın ardından ilk kez konuştu.

TÜRKİYE'DEN AYRILACAK MI?

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'e açıklamalarda bulunan Djiku, "Trabzonspor maçındaki olayların ardından Türkiye'den ayrılmayı düşünüyor musun?" sorusuna yanıt verdi.

Djiku, "Yalnızca Türkiye’de yaşanmıyor böyle olaylar. Sporda çok fazla örneği var bunun. Taraftarlar futbolun sadece bir oyun olduğunu anlamalı." ifadelerini kullandı.

Alexander Djiku'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Maç sonu biz galibiyeti kutlarken tek başına bir taraftar açık ve net olarak bizimle kavga etmek için sahaya girdi, zaten birkaç saniye sonra da iş çığırından çıktı.

"HAKEM MAÇI TATİL ETMELİYDİ"

Kalecimize atılan bir yabancı madde sonrasında oyun 1-2 dakika durdu. Bence maç o esnada bitebilirdi ama hakem maçın bitmesine 10 dakika kala maçı yarıda bırakmak istemedi. Maç takvimimiz oldukça yoğun belki kısa sürede bu maç için yeni çözüm bulunamayacaktı. Ligde de Galatasaray ile şampiyonluk yarışındayız. Bütün bu faktörler yüzünden belki de maçı tamamlamamızı istedi ama maç sonu yaşananlar maalesef çok üzücü oldu. Trabzonspor iç sahada bizi mağlup ettiğinde -ki bu sezon ligde aldığımız tek mağlubiyet- maç sonu bizim stadımızda kutlama yaptılar ve herhangi bir sorun yaşanmadı. Her oyuncu her statta kutlama yapar, bu böyledir. Ancak, bir taraftar kendini kaybetti ve bu başka taraftarların da gelmesine sebep oldu ve sonra görüntülerdeki olaylar yaşandı maalesef."

LİGDEN ÇEKİLME CEVABI

"Ligden çekilme konusunda bilgi sahibi değilim. Tek bildiğim başkanımız konuştu ve bir toplantı olacak önümüzdeki günlerde. Fenerbahçe’nin ligden çekileceğini dair bir haber okudum ama şu an net bir şey yok. Muhtemelen tüm bu konular konuşulacak o toplantıda konuşulacak."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.