Ali Koç Aziz Yıldırım'ın 13 milyon euro'luk stoperi Kjaer'i transfer ediyor!

Ali Koç Aziz Yıldırım'ın 13 milyon euro'luk stoperi Kjaer'i transfer ediyor!

Becao, Djiku, Oosterwolde gibi stoperlerle yoluna devam edecek olan, Çağlar Söyüncü içinse şartları zorlamaya hazırlanan Ali Koç'un, Bonucci'nin yerine Simon Kjaer'i transfer edeceği öğrenildi.

Aziz Yıldırım döneminde bonservisine 7 milyon 650 bin euro ödenen ve oynadığı futbolla Sarı Lacivertli kulübe 12.5 milyon euro'luk gelir sağlayarak Sevilla'ya transfer olan Simon Kjer Süper Lig'e geri dönüyor...

KJAER MİLAN'DAN AYRILIYOR

Danimarkalı savunma oyuncusunun menajeri Mikkel Beck, oyuncusunun sözleşmesinin uzatılmayacağını ve sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Beck, "Kjaer'in sözleşmesi uzatılmayacak ve sezon sonunda Milan'dan ayrılacak." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KJAER'LE İLGİLENİYOR

Bu gelişmenin ardından 35 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe iddiası gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan haberde, Fenerbahçe'nin, devre arasında Kjaer ile ilgilendiği ve sezon sonunda boşa çıkmasının ardından eski oyuncusu için yeniden hamlede bulunabileceği öne sürüldü.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kjaer'in menajeri Beck, şubat ayında yaptığı açıklamada, devre arasında Fenerbahçe'nin ilgisini doğrulamış ve "Fenerbahçe'nin onun durumunu sorduğu bir gerçek. Kjaer, Fenerbahçe'deyken büyük bir yıldızdı ve Fenerbahçe'nin hala onu geri getirme hayali var" sözlerini sarf etmişti.

FENERBAHÇE'DE 88 MAÇTA OYNAMIŞTI

Milan'da bu sezon 24 maçta süre bulan Kjaer, 1 asist yaptı. Fenerbahçe'de 2015-2017 yılları arasında oynayan Simon Kjaer, sarı-lacivertli forma altında 88 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

Becao ve Djiku'yla yoluna devam edecek olan Fenerbahçe yönetiminin Bonucci'nin yerini Kjaer'le dolduracağı öğrenilirken, Danimarkalı stoperin Sarı Lacivertli kulübe geri dönmeye son derece sıcak baktığı bildirildi. Kajer'in kariyerindeki en yüksek bonservis bedeli 13 milyon euro'ydu.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.