Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Almanların Metin Külünk hazımsızlığı – 2

Almanların Metin Külünk hazımsızlığı – 2

Alman medyası görüldüğü üzere tüm Ak Partilileri terörist ya da terör destekçisi veyahut en yumuşak tabirle faşist addediyor. 15 Temmuz ertesinde Almanya’da çıkan gazeteler “Ak Partili faşistlerle kemalist askerler çarpıştı” türünden abuk subuk manşetler atıp akla ziyan yorumlar yapıyordu. Madem öyle, bize göre de bütün Almanlar teröristtir. Almanlar bir defa terörist olmasa FETÖ firarilerine, PKK bayrağı sallayan teröristlere, DHKP-C’lilere ve vatan haini ajan Can Dündar gibi bilimum Türkiye düşmanlarına kucak açmazlardı; Türkiye ne zaman teröristlere operasyon yapsa kuyruklarına basılmış kedi gibi bağırtıyı koparmazlardı. Lamı cimi yok, Almanya terörist bir devlettir. Bu altı.
Soykırımcı Nazilerin torunu Almanlar, Türkiye’de dikta rejimi olduğunu ve yeni Türkiye’nin sözde çağdaş Batı’ya sırtını döndüğünü iddia ediyor. Dikkatinizi çekti mi, Almanlar bizdeki basiretsiz muhalefetin ağzıyla konuşuyor. Sanırsınız ki Almanya’yı PKK yönetiyor! Sanırsınız ki Almanya’yı FETÖ yönetiyor! İşin özü şu ki Almanya’yı terör sevdalısı Almanlar yönetiyor ve şu basit gerçeği göremeyecek kadar körler: Türkiye’de Devlet ile millet bütünleşmiştir. Yeni Türkiye, artık dostunu ve düşmanını özgür iradesiyle ayırabilmektedir. Maskeler düşmüş ve ABD, Almanya, Fransa, Belçika, İsveç, Avusturya gibi ülkelerin ne denli azılı Türkiye düşmanı olduğu ortaya çıkmıştır. Dosta dost gibi, düşmana da düşman gibi davranmak, aklın ve mantığın gereğidir. Bu yedi.
Türkiye’ye ikide bir hukuk, insan hakları ve demokrasi dersi vermeye yeltenen terörist Almanya, Türkler’in kurduğu yasal Allianz Deutscher Demokraten Partisi’nin seçimlere girmesini engelliyor, Partinin sosyal medya hesaplarını kapatıyor, banka hesaplarına el koyuyor. Hangi hakla? Almanya’da Türkler diri diri yakılıyor, altından Alman İstihbarat Servisi BND çıkınca mahkemelerin soruşturma yapması engelleniyor. Hangi hakla? Kim ne derse desin, Almanya’da hak hukuk bahane, Nazizm şahane! Bu sekiz.
Almanya’da milyonlarca Türk var. Almanya Türkleri öyle ya da böyle haklarını sonuna kadar savunacak ve söke söke alacak. Terörist Almanya’nın soykırımcı Nazi ruhuyla Türkleri baskı altında tutması kabullenilemez. Yıllardır acımasız bir asimilasyon politikasına maruz bırakılan Türkler, esaret zincirlerini kırmaya, öz benliklerine kavuşmaya başlamıştır. Çünkü artık arkalarında büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü iradesini hissetmektedirler. Terörist Almanya, terör organizasyonlarına her türlü desteği verip de Türkler’in kurduğu yasal partilere, derneklere terörist muamelesi yaparsa, karşısında elbette Türkiye’yi bulacak ve Türkiye’nin elinin armut toplamadığını görecektir. Bu dokuz.
Almanya’daki Türkler’in hakları güvence altına alınmalıdır. Fetullahçı Terör Örgütüyle Sivil Mücadele Platformu’nun resmi uzantısı niteliğindeki ve Başkanı olduğum Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği’nin (TAY-DER) Basın ve Hukuk Sorumlusu İbrahim ÇETİN’in 1999’da kurduğu Almanya Türk-İslam Cumhuriyeti Projesi, ilk defa Alman bayrağının ortasına ay-yıldız koyup Almanya Türkleri’nin gönlünde bağımsızlık fikrini ateşlemiştir. Bugün Almanya’nın birçok yerinde ay-yıldızlı Türk-Alman bayrakları arz-ı endam etmektedir.  Gurbetçilere otonomi sağlanması ve ileride bağımsızlık oylaması yapılması için süreç başlamıştır. Süreç, hiçbir Alman askerinden, hiçbir Alman polisinden bahusus hiçbir Nazi’den korkmayarak adım adım ilerlemektedir ve ilerleyecektir. BND ise Osmanen Germania gibi masum organizasyonlarla, Metin KÜLÜNK gibi tertemiz siyasilerle uğraşıp dursun. Bütün karalama, iftira, çamur atma kampanyaları boşuna! Su akar, yatağını bulur. Bu da on!
Dünyanın en sevimsiz milleti olan, hah huh ıh mıh gibi Tarzanvari bir dil konuşan dumkof Almanlara kucak dolusu selamlar. Tatilinizi Türkiye’de geçirmeyi unutmayın sakın.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR