"alpergezeravci" gerçek mi? "alpergezeravci" kimin? Alper Gezeravcı’nın gerçek hesabının adı ne?

"alpergezeravci" gerçek mi? "alpergezeravci" kimin? Alper Gezeravcı’nın gerçek hesabının adı ne?

Alper Gezeravcı’nın uzaya gitmesiyle birlikte adına pek çok hayran sayfası açıldı. Peki, "alpergezeravci" gerçek mi? "alpergezeravci" kimin? Alper Gezeravcı’nın gerçek hesabının adı ne? İşte detaylar:

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, Dragon kapsülü ile uzaya giderek ISS’e ulaştı. Beraberindeki üç astronotla birlikte uzaya giden Alper Gezeravcı, Türkiye’nin uzay misyonu çerçevesinde bir ilke imza attı. Fırlatma, milyonlarca Türk vatandaşı tarafından Türkiye’de ve dünyada heyecanla takip edildi. Heyecanını bir başka boyuta taşıyan bazı vatandaşlar ilk Türk astronot Alper Gezeravcı adına hayran sayfaları açmaya başladı. Ancak biri öyle bir şey yaptı ki… Peki, "alpergezeravci" gerçek mi? "alpergezeravci" kimin? Alper Gezeravcı’nın gerçek hesabının adı ne? Tüm detaylar haberimizde:

gezeravci-1.jpg

"alpergezeravci" GERÇEK Mİ?

Alper Gezeravcı’nın uzaya gitmesiyle birlikte insanlar ona hayranlık duymaya başladı. Ülkenin tek gündem maddesi haline gelen Gezeravcı adına pek çok hayran sayfası açıldı. "alpergezeravci" kullanıcı isimli hesap da bunlardan biri oldu.

gezeravci.jpg

"alpergezeravci" KİMİN?

Söz konusu hesabından kim tarafından açıldığı bilinmiyor. Ancak ortaya bazı komik durumlar çıktı. "alpergezeravci" adında hesap açan kişi, gerçek Alper Gezeravcı gibi soru-cevap yaptı ve gündem oldu. Öyle ki hayran sayfası olan "alpergezeravci" hesabı Türk astronotun gerçek hesabını solladı gitti.

ALPER GEZERAVCI’NIN GERÇEK HESABININ ADI NE?

"alpergezeravci" hesabından soru-cevap yaparak yüzbinlerce takipçiye ulaşan vatandaş, Alper Gezeravcı’nın kendi hesabını solladı gitti.

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın gerçek Instagram hesabı “astroalper”in 23 Ocak tarihinde 77 binden fazla takipçisi var. Ancak sahte Alper Gezeravcı’nın ise bu rakam 700 binlere ulaşmış durumda…

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.