Altındağ Belediyesi’nden maaş açıklaması

Altındağ Belediyesi’nden maaş açıklaması

Sosyal medyada oldukça konuşulan belediye işçilerinin maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle belediye binasının önünde eylem yaptığı haberlerine ilişkin Altındağ Belediyesi’nden açıklama geldi.

Altındağ Belediyesi’nde maaş sıkıntısı yaşandı. Belediye çalışanları, bir araya gelerek belediye binasının önünde eylem gerçekleştirdi. Görüntülerin sosyal medyada konuşulması üzerine Altındağ Belediyesi’nden kamuoyu açıklaması geldi. Altındağ Belediyesi, yaptığı açıklama ile maaş iddialarına yanıt verirken, “Maaş ödeyememe gibi bir durum söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

altindag-bld-2.jpg

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN GELDİ

Sosyal medyada oldukça konuşulan konulardan biri olan Altındağ Belediyesi’nin işçi maaşlarını ödeyememesi konusunda belediyeden açıklama geldi. Altındağ Belediyesi’nin mevcut başkanı Asım Balcı ve Altındağ Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Altındağ Belediyesi’nde yakın zamanda yaklaşık yüzde 50 oranını bulan zam, çalışanlarımızca memnuniyetle karşılandı. Bugüne kadar gelinen noktada pandemi ve deprem dönemleri de dahil çalışanlarımızın maaşı bir gün bile geç yatmamıştır. Kısacası Altındağ Belediyesi’nde maaş ödeyememe gibi bir durum asla söz konusu değildir.

altindag-belediyesi.jpg

Bu süreçte ayrıca toplu iş sözleşmesi dahil, çalışanlarımızın tüm sendikal hakları eksiksiz verilmiştir. Çalışanlarımızın geriye dönük alacaklarının önemli bir bölümü de belirlenen planlama çerçevesinde yapılmıştır. Çalışanlarımızın yasal hakkı olan geriye dönük ödemelerin kalan kısmı da belediyemiz tarafından eksiksiz bir şekilde yapılacaktır. Saygılarımızla…”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.