Altındağ yeni mesire alanına kavuşuyor

Altındağ yeni mesire alanına kavuşuyor

Peçenek mesire alanının bir süredir devam eden bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından kapılarını açacağı tarih belli oldu.

Altındağlı vatandaşların en çok tercih ettiği dinlenme alanlarının başında yer alan Peçenek Mesire Alanı, yeniden Altındağlılarla buluşuyor. Bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile bir süredir kapalı olan Peçenek Mesire Alanı, gelecek hafta açılıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Peçenek Mesire Alanı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve son düzenlemelerin tamamlanması talimatını verdi.

2.jpg

TARİH BELLİ OLDU

Başkan Tiryaki, "Peçenek Mesire Alanımız açıldığı günden itibaren Altındağlı hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği bir yer… Hemşehrilerimiz burada hem şehir hayatından uzaklaşarak rahat bir nefes alıyor, hem temiz havanın tadını çıkarıyor, hem de aileleriyle, sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirme imkanı buluyor. Burası aynı zamanda çocuklar için de çok keyifli bir yer… Çocuklarımız oyun gruplarında gönüllerince ve güvenli bir şekilde eğlenebiliyor" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.