Altındağ’da Tiryaki ve Balcı bir araya geldi

Altındağ’da Tiryaki ve Balcı bir araya geldi

Altındağ Belediye Başkanı ve Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Altındağ’ın eski belediye başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Veysel Tiryaki ile bir araya geldi. Görüşmede Altındağ’daki çalışmalar değerlendirildi.

Türkiye 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere doğru hızla ilerliyor. Partiler, seçim çalışmalarına devam ederken, adaylar ise teker teker açıklanıyor. AK Parti, bu kapsamda ATO’da gerçekleştirdiği aday tanıtım töreni ile Ankara ilçelerinin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Açıklanan adaylardan Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki olurken, Altındağ’ın mevcut beleciye başkanı Asım Balcı, Mamak Belediyesi’nden aday olarak gösterildi. Altındağ Belediyesi, bugün kritik bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Altındağ Belediye Başkanı ve Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Altındağ’ın eski belediye başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Veysel Tiryaki ile bir araya geldi. Görüşmede Altındağ’daki çalışmalar değerlendirildi.

asim-balci-2.jpg

GÖRÜŞMEDE ALTINDAĞ KONUŞULDU

Altındağ Belediye binasında gerçekleşen görüşmede Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, mevcut başkan Asım Balcı ile görüştü. Önceki dönem Veysel Tiryaki’den görevi devralan Asım Balcı, Tiryaki’ye Altındağ’da beş yılda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Asım Balcı’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Belediye Başkan Adayımız Veysel Tiryaki’yi belediyemizde ağırladık. Altındağ’daki çalışmaları değerlendirdiğimiz Sn. başkanımıza çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. AK Kadrolar olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu şehirlerimize aktarabilmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.